tylko ktory bo podalam kilka?

AniHili pisze:Welino droga, a ja mam pytanie - poncho, takie coby można było w talii paskiem zebrać nieco (nie wiem czy to długie czy krótkie miałoby być), grafitowe lub czerwone...ile trzeba czekać? Bo mi w pracy od okna wieje...
Na pewno juz nie przed Świętami. Choć gdybym wiedziała jakie i byłabym w stanie takie zrobić mogłabym zacząć robić od przyszłego tygodnia.Oczywiście jeszcze trzeba kupić włóczkę .I zależy jakim wzorem 

welina pisze:AniHili pisze:Welino droga, a ja mam pytanie - poncho, takie coby można było w talii paskiem zebrać nieco (nie wiem czy to długie czy krótkie miałoby być), grafitowe lub czerwone...ile trzeba czekać? Bo mi w pracy od okna wieje...
Najlepiej trochę dłuższe ..A co wam tak w pracy wieje.Czarownicom powinno być ciepło.Dopiero co Dzyśce robiłam z tego samego powodu.![]()
Na pewno juz nie przed Świętami. Choć gdybym wiedziała jakie i byłabym w stanie takie zrobić mogłabym zacząć robić od przyszłego tygodnia.Oczywiście jeszcze trzeba kupić włóczkę .I zależy jakim wzorem
Nie robie wszystkimi ,bo mam chore łapska
![]()
zdjęcia można powiększyć

-urosłam,chyba to próżność

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość