anakolada pisze:biorę wszystkie cztery rzeczy, czyli kurtkę, spodnie, bolerko i bluzeczkę. Proszę mnie podliczyć i czekam na pw z kwotą do zapłaty i namiarami
paczuszki poszły dzisiaj wieczorem, ślicznie dziekujemy
anakolada pisze:biorę wszystkie cztery rzeczy, czyli kurtkę, spodnie, bolerko i bluzeczkę. Proszę mnie podliczyć i czekam na pw z kwotą do zapłaty i namiarami
jessi74 pisze:anakolada pisze:biorę wszystkie cztery rzeczy, czyli kurtkę, spodnie, bolerko i bluzeczkę. Proszę mnie podliczyć i czekam na pw z kwotą do zapłaty i namiarami
paczuszki poszły dzisiaj wieczorem, ślicznie dziekujemy

natasza25 pisze:Fajnie że ciuszki sie Wam podobają i pasują jak ulał, a my dziekujemy za tak duże wsparcie dla bezdomnych kociaków
a od dzisiaj promocja, większość rzeczy , z wyjątkiem kurtek i płaszcza, po 10zł, ceny kurtek i płaszcza do negocjacji - zapraszamy- zbieramy tym razem na karmę dla kastaratów dla wolnożyjących dokarmianych kotków (około 70) idzie zima i muszą dostawać więcej karmy wysokokoalorycznej, aby przetrwały niskie temeparatury Callisto pisze:To ja bym poprosiła: nr 18 - tunikę, nr 24 - plażówki i nr 57 - spódniczkę
I numer konta na pw
Callisto pisze:To ja bym poprosiła: nr 18 - tunikę, nr 24 - plażówki i nr 57 - spódniczkę
I numer konta na pw
DZIEKUJEMY 
kubeczek pisze:kurtkę 4a poproszę

kubeczek pisze:kurtkę 4a poproszę
jessi74 pisze:Callisto pisze:To ja bym poprosiła: nr 18 - tunikę, nr 24 - plażówki i nr 57 - spódniczkę
I numer konta na pw
DZIEKUJEMY

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość