Nowości dziergane str.45 czekam na zamówienia :)

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Nie paź 23, 2011 10:02 Re: Robótki:kominy,czapki -inne/ na zamówienie (na moje ZOO )

ezzme pisze:ja się chyba skuszę;) tylko dwa pytania:
1. jaki jest mniej więcej czas oczekiwania?
2. są jakieś dostępne włóczki czy kupujesz po złożeniu zamówienia?

Poszło PW

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Nie paź 23, 2011 11:36 Re: Robótki:kominy,czapki -inne/ na zamówienie (na moje ZOO )

patkazal pisze:Czy ja mogłabym zamówić komin ażurowy, na pierwszej stronie jest w szarym kolorze - ja chciałabym zgaszoną czerwień (coś w stylu czerwonego wina).. Dałoby radę?

A i jeszcze chciałabym zapytać czy włóczka do takiego komina jest raczej miękka (bo moja skóra niestety nie najlepiej reaguje na gryzące materiały :()

patkazal

Od: Nie paź 10, 2010 18:10

Post » Nie paź 23, 2011 11:58 Re: Robótki:kominy,czapki -inne/ na zamówienie (na moje ZOO )

patkazal pisze:
patkazal pisze:Czy ja mogłabym zamówić komin ażurowy, na pierwszej stronie jest w szarym kolorze - ja chciałabym zgaszoną czerwień (coś w stylu czerwonego wina).. Dałoby radę?

A i jeszcze chciałabym zapytać czy włóczka do takiego komina jest raczej miękka (bo moja skóra niestety nie najlepiej reaguje na gryzące materiały :()

Rzeczy robię z akrylu-raczej nie gryzą.Nie bardzo rozumiem jaki to ma być kolor,bo nie lubię wina. :mrgreen: Teraz muszę nakarmić chorego koteczka.Później wyślę Ci paletę barw akrylu :ok:

welina

Post » Pon paź 24, 2011 18:12 Re: Robótki:kominy,czapki -inne/ na zamówienie (na moje ZOO )

Droga welino czy mogłabyś mi powiedzieć (napisać) ile kosztuje długie a ile krótkie poncho? Gdyż ponieważ bo bardzo pożądam czarnego poncho albowiem w mojej pracy piździawka (pardon my French) niesamowita się dzieje i marznę jak stopięćdziesiąt :lol: Ale nie wiem czy moją studencką kieszeń na to stać w chwili obecnej :oops: Ponadto: ile trzeba by na owo cudo czekać? I czy owo cudo grzeje? Ale tak porządnie? Tak jak ten wspaniały komin, który zanabyłam byłam u Ciebie w tamtym roku?

Przepraszam za ten styl kwiecisty, ale mam gorączkę a w tym stanie różne rzeczy się ze mną dzieją. Aczkolwiek pytam jak najbardziej poważnie

Dzyśka

Od: Wto cze 09, 2009 8:39

Post » Śro lis 09, 2011 11:59 Re: Robótki:kominy,czapki -inne/ na zamówienie (na moje ZOO )

Obrazek 120 zł z cienkiej włóczki.( akryl )

Cena poncza uzależniona jest od ceny włóczki i jej wydajności.Dlatego nie mogę odpowiedzieć na to pytanie. :? dopóki nie zrobię i nie wycenię :mrgreen:
Ostatnio edytowano Wto lis 29, 2011 11:59 przez welina, łącznie edytowano 1 raz

welina

Post » Śro lis 09, 2011 14:35 Re: Robótki:kominy,czapki -inne/ na zamówienie (na moje ZOO )

Dotarł mój komplet. Zdjęcia kłamią - on nie jest piękny, on jest przepiękny - i kolor, i wykonanie mnie zachwyca. I nie gryzie nic a nic. Dziękuję pięknie.
I miałaś rację - opaska pasuje :)

agiag

Od: Pon paź 20, 2008 16:38

Post » Śro lis 09, 2011 14:41 Re: Robótki:kominy,czapki -inne/ na zamówienie (na moje ZOO )

agiag pisze:Dotarł mój komplet. Zdjęcia kłamią - on nie jest piękny, on jest przepiękny - i kolor, i wykonanie mnie zachwyca. I nie gryzie nic a nic. Dziękuję pięknie.
I miałaś rację - opaska pasuje :)

Lubie być chwalona :mrgreen:

welina

Post » Nie lis 20, 2011 9:44 Re: Robótki:kominy,czapki -inne/ na zamówienie (na moje ZOO )

Czy można zamówić czapkę szarą (tę z dopinanym kwiatkiem), a oprócz tego szalik i mitenki do kompletu? :) Jeśli tak, proszę o orientacyjną cenę całości.

pestis

Od: Nie lut 17, 2008 7:39

Post » Wto lis 29, 2011 11:17 Re: Robótki:kominy,czapki -inne/ na zamówienie (na moje ZOO )

Wzór.
Całoroczny szal z dość cienkiego akrylu z broszką.Trzy części szala mają frędzle boa.Zapomniałam zrobić zdjęcia z tyłu. :oops: Zdjęcia można powiększyć :ok:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

welina

Post » Wto lis 29, 2011 12:44 Re: Robótki:kominy,czapki -inne/ na zamówienie (na moje ZOO )

Czy można zamówić taki komin? http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/476 ... eb21b.html

Kolor jasnoszary, taki jak na zdjeciu. Czy opaska wchodzi w skład kompletu? Jaki byłby czas oczekiwania?
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Wto lis 29, 2011 16:43 Re: Robótki:kominy,czapki -inne/ na zamówienie (na moje ZOO )

Do wszystkich zainteresowanych .Kolor szary z jakiego zrobiony jest komin i czapka jest niedostępny.Ta firma już nie istnieje.Mogą być inne odcienie szarości.

welina

Post » Czw gru 01, 2011 10:29 Re: Robótki:kominy,czapki -inne/ na zamówienie (na moje ZOO )

czy bedziesz moze miala taki komin albo czapke w kolorze amarantowym /rozowym ciemnym ?

MagdaGdynia

Od: Śro gru 06, 2006 21:27

Post » Pt gru 02, 2011 11:49 Re: Robótki:kominy,czapki -inne/ na zamówienie (na moje ZOO )

MagdaGdynia pisze:czy bedziesz moze miala taki komin albo czapke w kolorze amarantowym /rozowym ciemnym ?

Szukam tych kolorów,niestety ciężko o nie .Jak znajde na pewno zrobię.Znudziły mi sie robótki w smutnych kolorach. :mrgreen:

welina

Post » Pt gru 02, 2011 13:09 Re: Robótki:kominy,czapki -inne/ na zamówienie (na moje ZOO )

odpisaalm ci na priwa z fotka koloru

MagdaGdynia

Od: Śro gru 06, 2006 21:27

Post » Wto gru 06, 2011 15:55 Re: Robótki:kominy,czapki -inne/ na zamówienie (na moje ZOO )

MagdaGdynia pisze:odpisaalm ci na priwa z fotka koloru

Zamówiłam nr.koloru jaki podałaś-ciekawe jaki będzie w realu :mrgreen:

welina

[poprzednia][następna]