Jek pisze:czemu na pierwszej stronie rezerwacja przy rzeczach które aktualnie mam na sobie?I co z tą kurtką?
eurydyka pisze:a ja poprosze dzieciece:
66. pajacyk polarkowy Reebok 3-6miesięcy, stan dobry cena 3zł
66 a. śpiworek polarkowy na 62-68 cm, cena 8zł
67. pajacyk , polar , 3-6 miesięcy, na 8kg, stan bdb, cena 5zł
68. pajacyk polarkowy, ciepły, cena 3zł
czy bedziesz jeszcze wrzucac jakies dzieciece ciuszki? na PW poprosilabym o podliczenie i namiary na konto
dziękuję , już piszę PW, natomiast przepraszam, ale nie zdażyłam nanieść zmian, 67. już niestety sprzedane jessi74 pisze:jakie rezerwacje , widzisz tam jakieśnie ma już
![]()
co do kurtki czekamy na decyzję p
anakolada pisze:ja ja poproszę skórzaną kurtkę (nr 1) i czarne spodnie (chyba nr 3), a poza tym może córka coś znajdzie dla siebie, bo dziś przyjeżdża na weekend - to byłoby razem.
Z góry dziękuję za cierpliwość i zrozumienie
Jek pisze:jessi74 pisze:jakie rezerwacje , widzisz tam jakieśnie ma już
![]()
co do kurtki czekamy na decyzję p
No nie widzę![]()
Troszkę ślepawam
A do kiedy na tą decyzję czekamy?
slapcio pisze:Jakie są wymiary sukienki nr 90?

anakolada pisze:do kurtki i spodni dokładam jeszcze bolerko nr 92 i jeśli będzie wolne to też to drugie nr 47. A można prosić o wymiary żółtej bluzeczki nr 45 i z czego ona jest. Wstępnie ją rezerwuję, a resztę biorę.
A jestem z Goleniowa, to jest po drodze do Świnoujścia, jeśli dałoby się umówić to ekstra. A ile by kosztowała przesyłka, nie wiesz?
anakolada pisze:do kurtki i spodni dokładam jeszcze bolerko nr 92 i jeśli będzie wolne to też to drugie nr 47. A można prosić o wymiary żółtej bluzeczki nr 45 i z czego ona jest. Wstępnie ją rezerwuję, a resztę biorę.
A jestem z Goleniowa, to jest po drodze do Świnoujścia, jeśli dałoby się umówić to ekstra. A ile by kosztowała przesyłka, nie wiesz?
anakolada pisze:biorę wszystkie cztery rzeczy, czyli kurtkę, spodnie, bolerko i bluzeczkę. Proszę mnie podliczyć i czekam na pw z kwotą do zapłaty i namiarami
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość