Koki-99 pisze:Kciuki za Was![]()
Paczuszka odebrana, wszystko ok. Dziękuję
Dziękuję za potwierdzenie

Koki-99 pisze:Kciuki za Was![]()
Paczuszka odebrana, wszystko ok. Dziękuję

maczkowa pisze:Także kciuki wielkie i dziękuję, że udało Ci się w tym biegu pomiędzy klinikami paczkę nadać

maczkowa pisze:Rena, żadnego opóźnienia nie maGdyby mi się bardzo śpieszyło- dałabym znać.
Sprawdzałam, czy poszło, bo obawiałam się, że przy tej ilości wizyt z kociarnią, może Ci się ten 72h termin obsunąć.

kocka pisze:dziekuje ,juz mam

ametyst55 pisze:maczkowa pisze:Rena, żadnego opóźnienia nie maGdyby mi się bardzo śpieszyło- dałabym znać.
Sprawdzałam, czy poszło, bo obawiałam się, że przy tej ilości wizyt z kociarnią, może Ci się ten 72h termin obsunąć.
Też go pilnowałam![]()
Wróciłam z Tosią , kociunia ma 40 C i dlatego nie chciała jeść. Infekcja nasiliła objawy ze strony kręgosłupa i miednicy. Na razie odłożyliśmy badania bo Tosia musi dojść do formy. Znowu mam w domu jakąś infekcję , a pogoda (upał) też nie pomaga. Jutro następny zastrzyk , a w czwartek jadę z Zojką na kontrolę . I tak wyglądają moje wakacje

czarno-czarni pisze:jaki puchaty ogon

ametyst55 pisze:Zapraszam na zakupy![]()
Przez wydatki na weta pieniądze szybko znikają, a przed nami co najmniej jeszcze jeden wyjazd do okulisty no i trzeba zapłacić wetowi zaległości za badanie Filipa i wyrwanie ząbków u Zoi.

maczkowa pisze:Paczkę odebrałam, dziękujemy z kotami
przepraszam, ze tyle leżała, ale ,,,co tu gadać, zapomniałamale już pieniądze lecą do Ciebie

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości