KONIEC Misz-masz - PRZECENA CIUSZKÓW !!

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Czw gru 20, 2018 12:41 Re: Misz-masz - DOKŁADKA CIUSZKÓW i PRÓBEK kosmetyków

mir.ka pisze:
ametyst55 pisze:
mir.ka pisze:wypatrzyłam żel pod prysznic 18a

będa jakieś w tych nowych dostawach, bo mi sie kończą?

Czyli ten odkładamy ?

Tylko jeden duży 500 ml Citrus Zing, bo drugi to męski i jeden płyn do kąpieli, no ale najpiew muszą dotrzeć paczuszki :ok:

odkładamy i jak mozna zarezerwować ten co przyjdzie to bardzo proszę :)

:ok: Dziękuję :1luvu:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Czw gru 20, 2018 12:44 Re: Misz-masz - DOKŁADKA CIUSZKÓW i PRÓBEK kosmetyków

ametyst55 pisze:
mir.ka pisze:
ametyst55 pisze:
mir.ka pisze:wypatrzyłam żel pod prysznic 18a

będa jakieś w tych nowych dostawach, bo mi sie kończą?

Czyli ten odkładamy ?

Tylko jeden duży 500 ml Citrus Zing, bo drugi to męski i jeden płyn do kąpieli, no ale najpiew muszą dotrzeć paczuszki :ok:

odkładamy i jak mozna zarezerwować ten co przyjdzie to bardzo proszę :)

:ok: Dziękuję :1luvu:

:1luvu:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pt gru 21, 2018 16:17 Re: Misz-masz - DOKŁADKA CIUSZKÓW i PRÓBEK kosmetyków

Przyszły paczuszki, ale dokładkę zrobię dopiero w święta :wink:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy

ametyst55

Post » Pt gru 21, 2018 16:19 Re: Misz-masz - DOKŁADKA CIUSZKÓW i PRÓBEK kosmetyków

będziemy czyhać :)
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pt gru 21, 2018 16:36 Re: Misz-masz - DOKŁADKA CIUSZKÓW i PRÓBEK kosmetyków

czarno-czarni pisze:będziemy czyhać :)

:ok:

Będą kosmetyki z serii Anew, wody perfumowane, coś do włosów i do ciała, dwie sukienki, torba i kilka kosmetyków innych firm :ok:
Obrazek

ametyst55

Post » Pt gru 21, 2018 16:50 Re: Misz-masz - DOKŁADKA CIUSZKÓW i PRÓBEK kosmetyków

o nie, a ja wyjeżdżam :(

będę polować, powiedz tylko jakie rozmiary kiecek?
ser_Kociątko

Post » Pt gru 21, 2018 17:23 Re: Misz-masz - DOKŁADKA CIUSZKÓW i PRÓBEK kosmetyków

ser_Kociątko pisze:o nie, a ja wyjeżdżam :(

będę polować, powiedz tylko jakie rozmiary kiecek?

Obydwie są czarne
Jedna aksamitna bez ramiączek ale z ozdobnym szalem/wiązaniami (szal ma złote kropki i można go różnie wiązać np. jako ramiączka) na sylwestra lub zabawę karnawałową rozmiar 16-18 (46-48)
Obrazek Obrazek

Druga czarna wyszczuplająca , wiązana na szyi i ma złote zdobienia przy dekoldzie - rozmiar L (14/16 lub 164-96-102) , niby fason na lato ale wg mnie można w niej spokojnie iść na zabawę karnawałową :ok:
zdjęcia z internetu :
Obrazek Obrazek

edit
znalazłam zdjęcia pierwszej sukienki w inernecie :ok:
Obrazek

ametyst55

Post » Pt gru 21, 2018 17:39 Re: Misz-masz - DOKŁADKA CIUSZKÓW i PRÓBEK kosmetyków

Kurczę za małe :(
ser_Kociątko

Post » Pt gru 21, 2018 23:13 Re: Misz-masz - DOKŁADKA CIUSZKÓW i PRÓBEK kosmetyków

Jesooooo!!! Świecą mi ręce w ciemności :ryk: (to przez jeden z nabytych przeze mnie produktów: zgadnij który? :mrgreen: )

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

Post » Pt gru 21, 2018 23:22 Re: Misz-masz - DOKŁADKA CIUSZKÓW i PRÓBEK kosmetyków

Atta pisze:Jesooooo!!! Świecą mi ręce w ciemności :ryk: (to przez jeden z nabytych przeze mnie produktów: zgadnij który? :mrgreen: )

Aktywator blasku Anew lub krem do rąk Frozen, a może maseczka z pyłem perłowym. Ostatecznie możesz trzymać w ręce świecę LED :lol:
Obrazek

ametyst55

Post » Pt gru 21, 2018 23:35 Re: Misz-masz - DOKŁADKA CIUSZKÓW i PRÓBEK kosmetyków

ametyst55 pisze:
Atta pisze:Jesooooo!!! Świecą mi ręce w ciemności :ryk: (to przez jeden z nabytych przeze mnie produktów: zgadnij który? :mrgreen: )

Aktywator blasku Anew lub krem do rąk Frozen, a może maseczka z pyłem perłowym. Ostatecznie możesz trzymać w ręce świecę LED :lol:

Nie no maska na ryncach? Poza tym to nie moje było :mrgreen:

Atta

Post » Pt gru 21, 2018 23:38 Re: Misz-masz - DOKŁADKA CIUSZKÓW i PRÓBEK kosmetyków

ametyst55 pisze:Przyszły paczuszki, ale dokładkę zrobię dopiero w święta :wink:

Że słucham bardzo????! Dopiero teraz zauważam, iż w święta rozpakujesz paczki i będziesz kusić :twisted: Ale mię nie być! Toż nie można się izolować w tym czasie od bliskiej bliskości i trza dzielić czas między gości. Zanim zajrzę to już towar się rozejdzie :s4:

Atta

Post » Pt gru 21, 2018 23:48 Re: Misz-masz - DOKŁADKA CIUSZKÓW i PRÓBEK kosmetyków

Atta pisze:
ametyst55 pisze:Przyszły paczuszki, ale dokładkę zrobię dopiero w święta :wink:

Że słucham bardzo????! Dopiero teraz zauważam, iż w święta rozpakujesz paczki i będziesz kusić :twisted: Ale mię nie być! Toż nie można się izolować w tym czasie od bliskiej bliskości i trza dzielić czas między gości. Zanim zajrzę to już towar się rozejdzie :s4:

Wszyscy będą świętować w rozjazdach więc towar pewnie poleży i poczeka :wink: a paczki już rozpakowane :mrgreen:
Obrazek

ametyst55

Post » Pt gru 21, 2018 23:49 Re: Misz-masz - DOKŁADKA CIUSZKÓW i PRÓBEK kosmetyków

Atta pisze:
ametyst55 pisze:

Nie no maska na ryncach? Poza tym to nie moje było :mrgreen:

to co świeciło :s3:
Obrazek

ametyst55

Post » Sob gru 22, 2018 0:15 Re: Misz-masz - DOKŁADKA CIUSZKÓW i PRÓBEK kosmetyków

Napisze tak: zajrzę w poniedziałek i obym miała co nowego oglądać :201424

Atta

[poprzednia][następna]