Yossariana pisze:Poproszę o rezerwację X - szara spódnica i jeszcze zmierz proszę szerokość tego pasa na biodrach ( bo rozumiem, że te 56 to ta część przymarszczona. Może jeszcze spódnicę M - Mexx byś dla mnie do jutra zarezerwowała. I mam pytanie jakie jest kolor spódnicy Atmosphere? granat? grafit?
slapcio pisze:To ja jeszcze o długość spódniczki 29 pomarudzę, nie wiem dlaczego wcześniej jej nie zauwazyłam
gosikbaum pisze:slapcio, masz na myśli ta czarną spódniczkę?? oczywiście że możesz:)
rybaczki:
szerokość w udzie 28cm szerokość na dole 24cm
edka11, myślę że nie, spodnie mają leciuchno rozszerzaną nogawkę, ale naprawdę minimalnie, różnica między szerokością w kolanach w szerokością na dole wynosi 2 cm, więc chyba nawet można się pokusić o stwierdzenie że mają prostą nogawkę:) i skrócenie im nie zaszkodzi:)
Yossariana pisze:to ja na razie poproszę spódnicę X szarą,
z N - mexx pomarańczowo-czarnej rezygnuję,
natomiast chcę zarezerwować do jutra spódnicę River Irland - tę rozkloszowaną, koleżanką się na nia zastanawia
Yossariana pisze:gdyby się coś zmieniło to daj znać, poproszę o numer konta. A planujesz jeszcze jakieś ciuchowe rozstania?
. Bo mnie z wysyłką nie spieszy
lusesita pisze:oooo coś jeszcze się pojawi???? hmmm...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość