Z SZAFY Gosik, PRZECENA!!! ZAPRASZAM!!

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Śro mar 30, 2011 9:28 Re: ciuchy, także CIĄZOWE* MARYNARKI i rozm 36 post TRZECI!!

Czy mogę w takim razie zarezerwować czarną kieckę (chwilowo sie spłukalam, czekam na przyplyw gotówki).

Pomierz mi jeszcze prosze szerokość nogawek w bialych ciążowych rybaczkach.
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Śro mar 30, 2011 17:08 Re: ciuchy, także CIĄZOWE* MARYNARKI i rozm 36 post TRZECI!!

Wszystko jest na mnie za długie :cry:
Podobają mi się spodnie gg, ale musiałabym je z 5 cm obciąć. Nie stracą fasonu?

edka11

Od: Wto sty 29, 2008 11:24

Post » Śro mar 30, 2011 17:37 Re: ciuchy, także CIĄZOWE* MARYNARKI i rozm 36 post TRZECI!!

slapcio, masz na myśli ta czarną spódniczkę?? oczywiście że możesz:)
rybaczki:
szerokość w udzie 28cm szerokość na dole 24cm

edka11, myślę że nie, spodnie mają leciuchno rozszerzaną nogawkę, ale naprawdę minimalnie, różnica między szerokością w kolanach w szerokością na dole wynosi 2 cm, więc chyba nawet można się pokusić o stwierdzenie że mają prostą nogawkę:) i skrócenie im nie zaszkodzi:)
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch
wyprzedaż szafy, zapraszam :)

gosikbaum

Od: Pt sty 30, 2009 21:43

Post » Śro mar 30, 2011 19:06 Re: ciuchy, także CIĄZOWE* MARYNARKI i rozm 36 post TRZECI!!

Poproszę o rezerwację X - szara spódnica i jeszcze zmierz proszę szerokość tego pasa na biodrach ( bo rozumiem, że te 56 to ta część przymarszczona. Może jeszcze spódnicę M - Mexx byś dla mnie do jutra zarezerwowała :). I mam pytanie jakie jest kolor spódnicy Atmosphere? granat? grafit?

Yossariana

Od: Śro kwi 01, 2009 12:27

Post » Śro mar 30, 2011 19:22 Re: ciuchy, także CIĄZOWE* MARYNARKI i rozm 36 post TRZECI!!

To ja jeszcze o długość spódniczki 29 pomarudzę, nie wiem dlaczego wcześniej jej nie zauwazyłam :roll:
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Śro mar 30, 2011 19:27 Re: ciuchy, także CIĄZOWE* MARYNARKI i rozm 36 post TRZECI!!

Yossariana pisze:Poproszę o rezerwację X - szara spódnica i jeszcze zmierz proszę szerokość tego pasa na biodrach ( bo rozumiem, że te 56 to ta część przymarszczona. Może jeszcze spódnicę M - Mexx byś dla mnie do jutra zarezerwowała :). I mam pytanie jakie jest kolor spódnicy Atmosphere? granat? grafit?

już mierzę raz jeszcze :)
szara spódnica X
pas 41
szerokość tego marszczenia w dolnej części 50
biodra wypadają odrobinę niżej i tu jest to 56cm:)

a spódniczkę MEXX to chyba N??
spódnica atmosphere jest czarna, jeśli masz na myśli spódniczkę E1 z haftami:)
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch

gosikbaum

Post » Śro mar 30, 2011 19:30 Re: ciuchy, także CIĄZOWE* MARYNARKI i rozm 36 post TRZECI!!

slapcio pisze:To ja jeszcze o długość spódniczki 29 pomarudzę, nie wiem dlaczego wcześniej jej nie zauwazyłam :roll:

:)
długość razem z elastycznym pasem 65cm
szerokość pasa 36/50 (rozciągane na dłoniach)
długość samej spódniczki 44cm
biodra ok 49
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Czw mar 31, 2011 1:50 Re: ciuchy, także CIĄZOWE* MARYNARKI i rozm 36 post TRZECI!!

gosikbaum pisze:slapcio, masz na myśli ta czarną spódniczkę?? oczywiście że możesz:)
rybaczki:
szerokość w udzie 28cm szerokość na dole 24cm

edka11, myślę że nie, spodnie mają leciuchno rozszerzaną nogawkę, ale naprawdę minimalnie, różnica między szerokością w kolanach w szerokością na dole wynosi 2 cm, więc chyba nawet można się pokusić o stwierdzenie że mają prostą nogawkę:) i skrócenie im nie zaszkodzi:)

W takim razie jeżeli mogłabym za spodnie zapłacić na początku maja to poproszę o rezerwację, wcześniej nie dam rady :(

edka11

Od: Wto sty 29, 2008 11:24

Post » Czw mar 31, 2011 12:31 Re: ciuchy, także CIĄZOWE* MARYNARKI i rozm 36 post TRZECI!!

to ja na razie poproszę spódnicę X szarą,
z N - mexx pomarańczowo-czarnej rezygnuję,
natomiast chcę zarezerwować do jutra spódnicę River Irland - tę rozkloszowaną, koleżanką się na nia zastanawia

Yossariana

Post » Czw mar 31, 2011 16:15 Re: ciuchy, także CIĄZOWE* MARYNARKI i rozm 36 post TRZECI!!

Yossariana pisze:to ja na razie poproszę spódnicę X szarą,
z N - mexx pomarańczowo-czarnej rezygnuję,
natomiast chcę zarezerwować do jutra spódnicę River Irland - tę rozkloszowaną, koleżanką się na nia zastanawia

spódnica X zarezerwowana, o spódnice L pytała mnie na PW jedna osoba, czekam na odpowiedz od niej i wtedy będę wiedziała czy mogę ją zarezerwować dla Ciebie (a właściwie dla koleżanki)

już wiem, spódnica jest zarezerwowana, bardzo przepraszam Yossarina za zamieszanie
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Czw mar 31, 2011 17:24 Re: ciuchy, także CIĄZOWE* MARYNARKI i rozm 36 post TRZECI!!

gdyby się coś zmieniło to daj znać, poproszę o numer konta :). A planujesz jeszcze jakieś ciuchowe rozstania? ;). Bo mnie z wysyłką nie spieszy ;)

Yossariana

Post » Czw mar 31, 2011 17:34 Re: ciuchy, także CIĄZOWE* MARYNARKI i rozm 36 post TRZECI!!

Yossariana pisze:gdyby się coś zmieniło to daj znać, poproszę o numer konta :). A planujesz jeszcze jakieś ciuchowe rozstania? ;). Bo mnie z wysyłką nie spieszy ;)

oczywiście, jak coś się zmieni to jesteś pierwsza w kolejce:) planuję jeszcze sukienki i buty rozmiar 38 i jedne mam rozm 37 ale to jeszcze chwile musi poczekać:)
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Czw mar 31, 2011 18:04 Re: ciuchy, także CIĄZOWE* MARYNARKI i rozm 36 post TRZECI!!

oooo coś jeszcze się pojawi???? hmmm... 8)
ObrazekObrazek

lusesita

Od: Pon wrz 28, 2009 11:56

Post » Czw mar 31, 2011 18:37 Re: ciuchy, także CIĄZOWE* MARYNARKI i rozm 36 post TRZECI!!

lusesita pisze:oooo coś jeszcze się pojawi???? hmmm... 8)

no jeszcze trochę będzie :D
ZAPRASZAM
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Pt kwi 01, 2011 8:51 Re: ciuchy, także CIĄZOWE* dodałam buty, post pierwszy

dodałam buty w poście pierwszym, zapraszam 8)
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

[poprzednia][następna]