kiwi pisze:Poproszę numery 50, 55 i 75. Czy masz możliwość wysyłania paczkomatem?

ametyst55 pisze:kiwi pisze:Poproszę numery 50, 55 i 75. Czy masz możliwość wysyłania paczkomatem?
Dziękuję![]()
mam, ale nie umiem

bea3 pisze:ametyst55 pisze:kiwi pisze:Poproszę numery 50, 55 i 75. Czy masz możliwość wysyłania paczkomatem?
Dziękuję![]()
mam, ale nie umiem
Ale to nic trudnego![]()

ametyst55 pisze:bea3 pisze:ametyst55 pisze:kiwi pisze:Poproszę numery 50, 55 i 75. Czy masz możliwość wysyłania paczkomatem?
Dziękuję![]()
mam, ale nie umiem
Ale to nic trudnego![]()
raz zaczęłam ale, poległam - widocznie pesel nie ten

Atta pisze:Ustrzelę sobie ultralśniący błyszczyk, bo okazuje się że na ustach wychodzi na róziowoI czy na pewno nic więcej niebawem nie pojawi się? bo wiesz...

Atta pisze:A wiecie ,że nadanie przesyłki poleconej do 2 kg w InPost to tylko 3,50zł !!! Olera, u mnie nie ma takiej możliwościza to przy zakupie miałam możliwośc zdecydowac sie na taką przesyłkę.

ametyst55 pisze:Atta pisze:A wiecie ,że nadanie przesyłki poleconej do 2 kg w InPost to tylko 3,50zł !!! Olera, u mnie nie ma takiej możliwościza to przy zakupie miałam możliwośc zdecydowac sie na taką przesyłkę.
A nie ma czasem ograniczenia wymiarów, nie znam się

ametyst55 pisze:Znalazłam wymiary: cena 3,50 dotyczy chyba tylko gabarytu A, nie wiem co z gabarytem B. No po prostu nie ogarniam tej kuwety
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości