Z SZAFY Gosik, PRZECENA!!! ZAPRASZAM!!

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Sob mar 26, 2011 11:17 Re: ciuchy, także CIĄZOWE**nowe rzeczy 1 post, płaszcze, torby**

ola19 pisze:Jaka jest cena tej grafitowej sukienko tuniki z h&m?I może wymiar tak mniej więcej na wysokości bioder.

cena to 39zł
wymiar na wysokości bioder 64cm
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch
wyprzedaż szafy, zapraszam :)

gosikbaum

Od: Pt sty 30, 2009 21:43

Post » Sob mar 26, 2011 13:33 Re: ciuchy, także CIĄZOWE**nowe rzeczy 1 post, płaszcze, torby**

no fundusze się ostały więc poproszę "mój" rezerwowany komplet + torba bulgari :)
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453 Obrazek
Obrazek

urwiniu

Od: Nie lut 20, 2011 16:37

Post » Sob mar 26, 2011 14:09 Re: ciuchy, także CIĄZOWE**nowe rzeczy 1 post, płaszcze, torby**

urwiniu pisze:no fundusze się ostały więc poproszę "mój" rezerwowany komplet + torba bulgari :)

:D :D :D bardzo dziękuję Urwiniu!!
zaraz bedę wrzucać spódnice..... może sobie zerkniesz??? :kotek:
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch

gosikbaum

Post » Sob mar 26, 2011 14:57 Re: ciuchy, także CIĄZOWE**nowe rzeczy 1 post, płaszcze, torby**

gosikbaum pisze:
urwiniu pisze:no fundusze się ostały więc poproszę "mój" rezerwowany komplet + torba bulgari :)

:D :D :D bardzo dziękuję Urwiniu!!
zaraz bedę wrzucać spódnice..... może sobie zerkniesz??? :kotek:

ja i spódnice eeeeeeeee no zobaczę, generalnie już kocham Twoją szafę, tylko czemu masz takie małe stopy???? niesprawiedliwość :P
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
Obrazek

urwiniu

Post » Sob mar 26, 2011 15:16 Re: ciuchy, także CIĄZOWE**nowe rzeczy 1 post, płaszcze, torby**

no cóż, inne wymiary mi się zmieniają, stopy jakoś nie chcą:) tzn oscylują między 38 a 39 ale Tobie pewnie potrzeba czegoś większego?? :)
Ja też lubię moją szafę, ale zdecydowanie muszę nad nią zapanować bo mi się rozrasta jak jakiś grzyb, szafa w sypialni, szafa w pokoju z kompem, szafa na korytarzu, nawet na strych wlazła 8O ....... ale dzięki Wam jestem na dobrej drodze :D choć jeszcze mi sporo zostało....
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Sob mar 26, 2011 15:35 Re: ciuchy, także CIĄZOWE**nowe rzeczy 1 post, płaszcze, torby**

heh z tego co widzę wiele osób zaopiekuje się Twoim sporo :)
Obrazek

urwiniu

Post » Sob mar 26, 2011 16:16 Re: ciuchy, także CIĄZOWE**nowe rzeczy 1 post, płaszcze, torby**

ufff, jak dobrze, że urwinia kupiła tę fajową torebkę, bo zapewne ja bym się skusiła.
Ale poproszę o rezerwację grubego ciepłego swetra billabong (taki szaro niebieski). Zapłacę na początku kwietnia.

edka11

Od: Wto sty 29, 2008 11:24

Post » Sob mar 26, 2011 19:06 Re: ciuchy, także CIĄZOWE**nowe rzeczy 1 post, płaszcze, torby**

edka11 pisze:ufff, jak dobrze, że urwinia kupiła tę fajową torebkę, bo zapewne ja bym się skusiła.

:D

edka11 pisze:rezerwację grubego ciepłego swetra billabong

zrobione:) i dziękuję

zapraszam, w pierwszym poście juz trochę spódnic:)
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Sob mar 26, 2011 21:33 Re: ciuchy, także CIĄZOWE**DODAŁAM SPÓDNICE** post pierwszy

dobra, na razie wiecej nie ma:) przypominam że mogę poczekać na wpłatę, mogę rabacik jakiś i ten tego :)
ZAPRASZAM
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Sob mar 26, 2011 22:01 Re: ciuchy, także CIĄZOWE**DODAŁAM SPÓDNICE** post pierwszy

ach.

czy mozna zarezerwowac spodnice c, kookai?
male litery bo kot na mnie spi.
a przyszlam tylko zameldowac, ze doszlo i cudne jest, rzeczy jak nowe!
Prawdziwi mężczyźni nie jedzą miodu, oni żują pszczoły.

sibia

Od: Śro gru 07, 2005 17:15

Post » Sob mar 26, 2011 22:13 Re: ciuchy, także CIĄZOWE**DODAŁAM SPÓDNICE** post pierwszy

sibia, bardzo się ciesze, że się podobają:) i bardzo dziękuję za zakupy :1luvu:
rezerwuję spódnicę c ale jesteś druga w kolejce:) znajoma z miau będzie u mnie we wtorek na przymiarce:) jeśli nie będzie pasować to spódnica jest Twoja:) ( a jest naprawdę świetna!)
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Sob mar 26, 2011 22:16 Re: ciuchy, także CIĄZOWE**DODAŁAM SPÓDNICE** post pierwszy

oki :)
mam nadzieje cicha, ze bedzie za duza/za mala/za puchata. Dziadek mi wylaczyl polskie znaki. aaa, tzn chyba przytyl, bo wczesniej jak chodzil po klawiaturze to nie bylo problemu, nic nie wciskal.
Dziadek to moj nerkowiec.
w sumie - :mrgreen:

wiecie moze, jak to odkrecic? mam pisanie dzis, z polskimi znakami...

sibia

Post » Sob mar 26, 2011 22:18 Re: ciuchy, także CIĄZOWE**DODAŁAM SPÓDNICE** post pierwszy

mój tż mówi że Ctrl+Shift :)
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Sob mar 26, 2011 23:17 Re: ciuchy, także CIĄZOWE**DODAŁAM SPÓDNICE** post pierwszy

zzz yyy. Dzieki, ale to dziala na zamiane y i z.
to jest ok.
nie dzialaja polskie, kurnia :(. Dziadek potrafi ;)

bede leciec z kompem do pracy, do informatyka.
uh.

sibia

Post » Nie mar 27, 2011 17:14 Re: ciuchy, także CIĄZOWE**DODAŁAM SPÓDNICE** post pierwszy

Ta tunika H1 chyba, niebieska w kratke wolna? to poprosze 8)
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

[poprzednia][następna]