edka11 pisze:ekhem...
czy ta czekolada z kawą to będzie moja???
Iweta pisze:Mruczeńka1981 pisze:
Dzisiaj w ramach eksperymentów zrobiłam mydelko czekoladowo-kawowo-migdałowe, ale na innej bazie niż do normalnych mydełek. Ciekawe, czy będą chętniedka11 pisze:Ja jestem chętna, moje ukochane zapachy i smaki
Ja też chetnie wypróbuję
kotx2 pisze:tak sobie myslę...a moze jakieś kremy do twarzy albo balsamynie wiem ,czy da się zrobic też
![]()
kociamysza pisze:kotx2 pisze:tak sobie myslę...a moze jakieś kremy do twarzy albo balsamynie wiem ,czy da się zrobic też
![]()
Jak kremy i balsamy sa poszukiwane to ja sie wetne Mruczence bezczebelnie![]()
viewtopic.php?f=27&t=128778&p=7565289#p7565289
jedyne w swoim rodzaju
Mruczeńka1981 pisze:Przy takiej pogodzie ok 14 dni

krynia08 pisze:Mruczeńka1981 pisze:Przy takiej pogodzie ok 14 dni
jak coś dobre to i musi poleżakowaćjak wino

Hanulka pisze:krynia08 pisze:Mruczeńka1981 pisze:Przy takiej pogodzie ok 14 dni
jak coś dobre to i musi poleżakowaćjak wino
![]()
![]()
![]()
marta79 pisze:Jeżeli są jeszcze miejsca na sierpień, to ja bym bardzo poprosiła:
1. masło shea + kawa,
2. kozie mleko + płatki owsiane,
3. cynamon + opium.
Tylko zapłacić dałabym radę w okolicach 25 lipca. Jeżeli to nie problem, to poprosilabym na pw dokładny koszt, bo mi coś ciężko w cenniku się rozeznać i podejrzanie tanio mi to wygląda
Mruczeńka1981 pisze:marta79 pisze:Jeżeli są jeszcze miejsca na sierpień, to ja bym bardzo poprosiła:
1. masło shea + kawa,
2. kozie mleko + płatki owsiane,
3. cynamon + opium.
Tylko zapłacić dałabym radę w okolicach 25 lipca. Jeżeli to nie problem, to poprosilabym na pw dokładny koszt, bo mi coś ciężko w cenniku się rozeznać i podejrzanie tanio mi to wygląda
27 zł mydełka plus przesyłka paczka 9-13 zł jeszcze nie wiem dokladnie, bo ja w cenniku PP się nie rozeznaję
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości