Z SZAFY Gosik, PRZECENA!!! ZAPRASZAM!!

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Śro mar 16, 2011 11:08 Re: ciuchy, także CIĄZOWE~~~DODAŁAM TOREBKI I BUTY~~~~

dorzuciłam torebki, zapraszam:) niestety mimo licznych próśb moje wielkie torby odmówiły przeprowadzki do innej szafy ;) udało mi się namówić jeszcze dwie większe i dwie nieduże :) jak uda mi się zrobić dobre fotki to wrzucę jeszcze dziś kurtkę i płaszcz wiosenny, gdyż wyraziły chęć zmiany szafy. A będąc na stryszku usłyszałam dyskusję z worka z ciuszkami dziecięcymi, coś w stylu: "ona już dzieci mieć nie będzie ( 8O ) i po co nas trzyma?? będzie sobie oglądać i wspominać jak malutkie niemowlęce nóżki wyglądają w takich spodenkach?? zgłupiała?? pozwoliła by nam otulić jakieś małe nowe ciałko a nie nas tu wrzuciła i w nosie ma!!" więc przytargałam trochę niemowlęcych.... Czy moje drogie "podwójne" panie są zainteresowane??
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch
wyprzedaż szafy, zapraszam :)

gosikbaum

Od: Pt sty 30, 2009 21:43

Post » Śro mar 16, 2011 16:09 Re: ciuchy, także CIĄZOWE**nowe rzeczy 1 post, płaszcze, torby**

to ja się klasycznie zapytam, czy torebki N lub O są wytrzymałe i przeciwatomowe :)
torebka-kuferek przeboska 8) ale za mała dla mnie :crying:

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Śro mar 16, 2011 17:22 Re: ciuchy, także CIĄZOWE**nowe rzeczy 1 post, płaszcze, torby**

Kocuria, uważam że obie torebki spełniają twoje wymagania:) a torebka "o" to nawet kolejne pokolenie ma szansę zaliczyć:)
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch

gosikbaum

Post » Śro mar 16, 2011 20:27 Re: ciuchy, także CIĄZOWE**nowe rzeczy 1 post, płaszcze, torby**

to ja poprosze nr konta na priw i info, czy bywasz w wawie i gdzie? :) bo nie wiem, czy szykowac sie na odbior osobisty (zoo?) czy na poczte :)
Prawdziwi mężczyźni nie jedzą miodu, oni żują pszczoły.

sibia

Od: Śro gru 07, 2005 17:15

Post » Śro mar 16, 2011 23:15 Re: ciuchy, także CIĄZOWE**nowe rzeczy 1 post, płaszcze, torby**

a ja już się melduję na priwie :wink:

kikkera

Od: Sob kwi 18, 2009 10:33

Post » Czw mar 17, 2011 17:04 Re: ciuchy, także CIĄZOWE**nowe rzeczy 1 post, płaszcze, torby**

kikkera, jessi74, ifokry, paczki wyszły do Was dziś, dziękuję, przepraszam za małe opóźnienie ale znów mam chorego łysego dwunożnego :( Miko ma rotawirusa i nie wiem czy nie czeka nas dziś jeszcze szpital... Na razie staram się nawadniać go w domu, ale i tak wszystko ląduje w misce....
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Czw mar 17, 2011 17:57 Re: ciuchy, także CIĄZOWE**nowe rzeczy 1 post, płaszcze, torby**

wrzuciłam na forum biuściastych body do sprzedania, ale wrzucam także tu, do pierwszego postu :)
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Pt mar 18, 2011 17:58 Re: ciuchy, także CIĄZOWE**nowe rzeczy 1 post, płaszcze, torby**

gosikbaum pisze:kikkera, jessi74, ifokry, paczki wyszły do Was dziś, dziękuję, przepraszam za małe opóźnienie ale znów mam chorego łysego dwunożnego :( Miko ma rotawirusa i nie wiem czy nie czeka nas dziś jeszcze szpital... Na razie staram się nawadniać go w domu, ale i tak wszystko ląduje w misce....

Dzięki za info, ja juz podejrzewałam "listowego" o sabotaz jakiś :D Nie lubi mnie :) Mogę poprosić o wymiary trencza czekoladowego? :) Szczególnie te "biuściaste" :)
A co do rotawirusa - współczuję, u mnie alternatywą szpitala byla zimna pepsi i zupka chińska - pomogło...
"Czy dom bez kota - najedzonego, dopieszczonego i należycie docenionego - zasługuje w ogóle na miano domu?"

ifokry

Od: Śro gru 16, 2009 18:41

Post » Pt mar 18, 2011 19:37 Re: ciuchy, także CIĄZOWE**nowe rzeczy 1 post, płaszcze, torby**

z przyjemnością podam Ci wymiary, ale dopiero jak wrócę do domu, na razie siedzimy na oddziale zakażnym :( dobrze że Tż pomyślał o necie dla mnie, bo ile można oglądac trzy kanały na śnieżącym telewizorze?
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Pt mar 18, 2011 21:15 Re: ciuchy, także CIĄZOWE**nowe rzeczy 1 post, płaszcze, torby**

Nie ma problemu, w razie czego rezerwuję płaszczyk, ok? Na czas pomiarów :)
A dla TŻ mnóstwo zdrowia życzę...
"Czy dom bez kota - najedzonego, dopieszczonego i należycie docenionego - zasługuje w ogóle na miano domu?"

ifokry

Post » Pt mar 18, 2011 21:17 Re: ciuchy, także CIĄZOWE**nowe rzeczy 1 post, płaszcze, torby**

ifokry, Tż dziękuję ale to z synem tu siedzę:)
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Pt mar 18, 2011 21:21 Re: ciuchy, także CIĄZOWE**nowe rzeczy 1 post, płaszcze, torby**

Matko, nie doczytałam, zapalenie oskrzeli wzrok mi oslabiło :) W takim razie synkowi zdrówka życzę :)

ifokry

Post » Pt mar 18, 2011 23:51 Re: ciuchy, także CIĄZOWE**nowe rzeczy 1 post, płaszcze, torby**

szybkiego powrotu do zdrowia dla małego!!!
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453 Obrazek
Obrazek

urwiniu

Od: Nie lut 20, 2011 16:37

Post » Sob mar 19, 2011 10:21 Re: ciuchy, także CIĄZOWE**nowe rzeczy 1 post, płaszcze, torby**

dziękuję dziewczyny, juz jest trochę lepiej, Miko zaczyna marudzić że mu sie nudzi, a to oznaka ze jakąś energie w sobie ma, bo jak tu przyjechaliśmy to był jak flaczek..... Ja jestem kompletnie wypluta, wstawanie kilka razy w ciągu nocy, tupot drewniaków pielęgniarek ( czy ktoś wie dlaczego one chodza w drewniakach??) no i łózko które pamięta chyba jeszcze drugą wojne światową.... coś czuję że po tym pobycie tu czeka mnie pobyt na oddziale rehabilitacji.. mój kręgosłup to klęska... Na szczęscie wymioty ustąpiły i teraz tylko zmagamy sie z tą drugą dolegliwością charakterystyczną dla rotawirusa. Ja chce do domu!!!
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Sob mar 19, 2011 10:26 Re: ciuchy, także CIĄZOWE**nowe rzeczy 1 post, płaszcze, torby**

ah "uroki" szpitala. Dacie radę, wkrótce minie najgorsze i będziecie wracać do domu! Wytrwałości zatem!
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453 Obrazek
Obrazek

urwiniu

Od: Nie lut 20, 2011 16:37

[poprzednia][następna]