kocimiętowe filcokulki i insze - przyjmuję zamówienia :)

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Śro cze 22, 2011 19:52 Re: kocimiętowe filcokulki

margotka57 pisze:A i owszem to właśnie jest Czaruś, moje dziecko adoptowane z Kotkowa z Białegostoku.
Ale prawdę mówiąc (pisząc) to i ja nie sadziłam że moje kocię ma zapędy mordercze. Dotąd myślałam że Czarek to nieśmiały miluś ciągle mruczący, a tu proszę, troszkę wełny obudziło bestię. :lol: Kobieto coś ty mi zrobiła z kotem?
A tak poważnie to te kulki naprawdę są super. Myślałam że nie będzie reagował na ziele bo na balkonie sobie spokojnie rośnie kocimiętka i jej nie tyka, a tu proszę taka niespodzianka.

to jest mieszanka sklepowej kocimiętki, ususzonej kocimiętki z ekologicznego ogródka jednej z forumowiczek i korzenia kozłka lekarskiego, czyli potocznie mówiąc waleriany, w formie ususzonej (zamiast wyciągu na alkoholu, który koty też kochają, ale szybko się ulatnia). dla każdego coś dobrego :)
jak nie reaguje na kocimiętkę w doniczce - może waleriana go tak natchnęła? zamachaj mu kiedyś przed nosem kropelkami albo tabletkami uspokajającymi, łatwo to sprawdzić :) już na forum były historie o kotach, co to wylizują namiętnie blistry po walerianie 8O
a filc... koty lubią filc. filc jest lekki i czepia się łapek i ząbków :mrgreen:

cieszę się, że się podoba :)

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Wto cze 28, 2011 14:06 Re: kocimiętowe filcokulki

Pozwolę sobie zamieścić filmik reklamowy 8) :
http://www.youtube.com/watch?v=IhBiqDzMDKo
Zapraszam:
Obrazek

Amarylis

Od: Czw lut 17, 2011 1:54

Post » Wto cze 28, 2011 14:32 Re: kocimiętowe filcokulki

Amarylis pisze:Pozwolę sobie zamieścić filmik reklamowy 8) :
http://www.youtube.com/watch?v=IhBiqDzMDKo

widzę, że mikro podkradło kulkę rurki? :mrgreen: też bym się na jej miejscu wkurzyła, acz nie wiem, czy użyłabym tak drastycznych środków.. :lol:

Kocuria

Post » Wto cze 28, 2011 14:38 Re: kocimiętowe filcokulki

Rurka brutal jest i tyle :wink:
Zapraszam:
Obrazek

Amarylis

Od: Czw lut 17, 2011 1:54

Post » Czw cze 30, 2011 21:41 Re: kocimiętowe filcokulki

Zapamiętałam się w tym czekaniu i z tego wszystkiego przegapiłam poprzednią dostawę :) Mam nadzieję, że produkcja nie została wstrzymana ze względu na plany wakacyjno-urlopowe? Jestem nadal chętna na dwie kulki z zielem (nie wiem, czy działa, to się dowiem) - takie około 4 cm średnicy, żeby pod mebel rozmaity nie uciekły ;)
Proszę o wieści dobrej treści, z cenką i numerkiem kącika :D

Coalla

Od: Wto kwi 12, 2011 12:05

Post » Czw cze 30, 2011 22:11 Re: kocimiętowe filcokulki

Coalla pisze:Zapamiętałam się w tym czekaniu i z tego wszystkiego przegapiłam poprzednią dostawę :) Mam nadzieję, że produkcja nie została wstrzymana ze względu na plany wakacyjno-urlopowe? Jestem nadal chętna na dwie kulki z zielem (nie wiem, czy działa, to się dowiem) - takie około 4 cm średnicy, żeby pod mebel rozmaity nie uciekły ;)
Proszę o wieści dobrej treści, z cenką i numerkiem kącika :D

się robi, po weekendzie nadam, a do ciebie leci pw :ok:
przerwy urlopowej się nie przewiduje w tym sezonie :wink:

Kocuria

Post » Sob lip 02, 2011 22:16 Re: kocimiętowe filcokulki

Ja mam potrzebę na ok. 10 sztuk, wybieram się do mocno ukoconego komu i część pójdzie na gościńca :twisted: Chyba takie średnie powinny być, z kocimiętką... I żeby doszły najpóźniej pod koniec nadchodzącego tygodnia - da się tak :?:
ObrazekObrazekObrazek
Panowie Kocurowie
"Poznasz siebie, poznając własnego kota." Konrad T. Lewandowski, "Widmowy kot"

PumaIM

Od: Pon sty 20, 2003 1:30

Post » Sob lip 02, 2011 22:21 Re: kocimiętowe filcokulki

PumaIM pisze:Ja mam potrzebę na ok. 10 sztuk, wybieram się do mocno ukoconego komu i część pójdzie na gościńca :twisted: Chyba takie średnie powinny być, z kocimiętką... I żeby doszły najpóźniej pod koniec nadchodzącego tygodnia - da się tak :?:

uoooo! się da :mrgreen:
to jutro siedzę i filcuję aż mi łapki odpadnom 8)

pw już wysyłam :ok:

Kocuria

Post » Sob lip 02, 2011 22:56 Re: kocimiętowe filcokulki

Zatem interes załatwion jest, przedpłata 100% poszła :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek
Panowie Kocurowie

PumaIM

Post » Pt lip 08, 2011 20:32 Re: kocimiętowe filcokulki

I pakuneczek wczoraj doszedł, mam z czym jechać na wizytę i jeszcze trochę zostanie :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek
Panowie Kocurowie

PumaIM

Post » Pt lip 08, 2011 20:34 Re: kocimiętowe filcokulki

PumaIM pisze:I pakuneczek wczoraj doszedł, mam z czym jechać na wizytę i jeszcze trochę zostanie :mrgreen:

super :ok: martwiłam się trochę, że nie piszesz, że doszło :kotek:

Kocuria

Post » Pt lip 08, 2011 20:38 Re: kocimiętowe filcokulki

A przepraszam, tak mi jakoś się wszystko kłębi na kupie, od trzech dni jednocześnie dyskutowałam z Animalią i się martwiłam, że nie przyślą na czas :oops: Więc ten pakuneczek tak mi jakoś utknął pomiędzy kuwetami w dziwacznych kolorach :twisted: I dopiero jak już dziś Animalia się wywiązała, to sobie przypomniałam, że nie potwierdziłam przybycia kulek :oops:
ObrazekObrazekObrazek
Panowie Kocurowie

PumaIM

Post » Sob lip 09, 2011 20:33 Re: kocimiętowe filcokulki

Ja też kulecki dostałam :) Reakcja umiarkowana, więc moje kociaste nałogowcami nie som - ot, wdały się w Dużą, kochane futrzaki :mrgreen: A łobuz z wąsem natychmiast przerobił prezent na bliżej nieokreślone, rozczochrane "COŚ":

Obrazek

Coalla

Post » Sob lip 09, 2011 20:51 Re: kocimiętowe filcokulki

Coalla pisze:Ja też kulecki dostałam :) Reakcja umiarkowana, więc moje kociaste nałogowcami nie som - ot, wdały się w Dużą, kochane futrzaki :mrgreen: A łobuz z wąsem natychmiast przerobił prezent na bliżej nieokreślone, rozczochrane "COŚ":

Obrazek

a jakie ma fenomenalne, wspaniałe plamki na pućkach pod wibrysami, jakby miał wąsy :1luvu: skądżeśty takie cudo wytrzasła? :1luvu:

Kocuria

Post » Sob lip 09, 2011 20:55 Re: kocimiętowe filcokulki

Wyciągłam za uszyska z Wisły :mrgreen: Wtedy to on miał głównie uszy :1luvu: Teraz ma głównie brzuszysko :ryk:

Coalla

[poprzednia][następna]