Z SZAFY Gosik, PRZECENA!!! ZAPRASZAM!!

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Pon mar 14, 2011 8:25 Re: ciuchy, także CIĄZOWE~~~DODAŁAM TOREBKI I BUTY~~~~

już mierzę:)
długość nogawki od kroku to 82cm, w biodrach udało mi się "na rękach" rozciągnąć do 70cm, one są baaardzo rozciągliwe tylko ta guma w pasie jest ściślejsza, w spoczynku ma 38cm po rozciągnięciu 54
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch
wyprzedaż szafy, zapraszam :)

gosikbaum

Od: Pt sty 30, 2009 21:43

Post » Pon mar 14, 2011 16:18 Re: ciuchy, także CIĄZOWE~~~DODAŁAM TOREBKI I BUTY~~~~

to ja zadam pytanie praktyczne - większość twoich toreb mi się podoba, ale szukam takiej, która będzie największa i najwygodniejsza i najwytrzymalsza. potrafię w torebce przenosić kilka litrów napoju, stado książek, oprócz tego typowe babskie miliard drobiażdżków, i po prostu torba musi być wielka i wytrzymała :D która z wystawionych spełnia te kryteria? i nadaje się do chodzenia na codzień?

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Pon mar 14, 2011 16:36 Re: ciuchy, także CIĄZOWE~~~DODAŁAM TOREBKI I BUTY~~~~

Kocuria :D wszystkie kryteria spełnia torba h (abercrombie) ale nie wiem czy pasuje do twojego stroju na codzień. bardzo solidna i mocna jest też torba d, ale nie jest tak pojemna jak ta półcienna, torba nr4 ta pleciona tez z powodzeniem spełnia zadanie pojemności i solidności, ale nie wiem czy długo zniesie noszenie kilku litrów soku:) to jednak plecionka...
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch

gosikbaum

Post » Pon mar 14, 2011 18:12 Re: ciuchy, także CIĄZOWE~~~DODAŁAM TOREBKI I BUTY~~~~

gosikbaum pisze:Kocuria :D wszystkie kryteria spełnia torba h (abercrombie) ale nie wiem czy pasuje do twojego stroju na codzień. bardzo solidna i mocna jest też torba d, ale nie jest tak pojemna jak ta półcienna, torba nr4 ta pleciona tez z powodzeniem spełnia zadanie pojemności i solidności, ale nie wiem czy długo zniesie noszenie kilku litrów soku:) to jednak plecionka...

a ta E) ? wygląda na najpojemniejszą z nich? tylko czy jest wytrzymała?

Kocuria

Post » Pon mar 14, 2011 18:28 Re: ciuchy, także CIĄZOWE~~~DODAŁAM TOREBKI I BUTY~~~~

gosikbaum pisze:już mierzę:)
długość nogawki od kroku to 82cm, w biodrach udało mi się "na rękach" rozciągnąć do 70cm, one są baaardzo rozciągliwe tylko ta guma w pasie jest ściślejsza, w spoczynku ma 38cm po rozciągnięciu 54

No to jest nieźle, talię mam mikro, a poopę już nie, ale wejdę. Na razie poproszę o rezerwację kompletu do jutra, bo myślę jeszcze nad torebką, ale najpierw muszę przeprowadzić poważną rozmowę z portfelem :)
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453 Obrazek
Obrazek

urwiniu

Od: Nie lut 20, 2011 16:37

Post » Pon mar 14, 2011 19:06 Re: ciuchy, także CIĄZOWE~~~DODAŁAM TOREBKI I BUTY~~~~

Kocuria pisze:a ta E) ? wygląda na najpojemniejszą z nich? tylko czy jest wytrzymała?

no właśnie, jak lubisz nosić ciężkie soki to ta ekoskórka może nie wytrzymać, poczekaj pomacam raz jeszcze..... mocowanie uszu do torby jest bardzo solidne, myślę że jedyne co może puścić to szycie uszu, nawet po dokładnym oglądzie w jednym miejscu pękła tak skórka :( (zaraz wprowadzę zmiany w opisie), torba ma wzmocnione dno i wykonana jest z solidnego płótna więc reszta ok, tylko te uszy...

urwiniu pisze:Na razie poproszę o rezerwację kompletu do jutra, bo myślę jeszcze nad torebką, ale najpierw muszę przeprowadzić poważną rozmowę z portfelem :)

ok:) miłej konwersacji życzę ;) i zrobię kuś!! kuś!!! gratisiki dorzucam :) :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Pon mar 14, 2011 19:09 Re: ciuchy, także CIĄZOWE~~~DODAŁAM TOREBKI I BUTY~~~~

gosikbaum pisze:
Kocuria pisze:a ta E) ? wygląda na najpojemniejszą z nich? tylko czy jest wytrzymała?

no właśnie, jak lubisz nosić ciężkie soki to ta ekoskórka może nie wytrzymać, poczekaj pomacam raz jeszcze..... mocowanie uszu do torby jest bardzo solidne, myślę że jedyne co może puścić to szycie uszu, nawet po dokładnym oglądzie w jednym miejscu pękła tak skórka :( (zaraz wprowadzę zmiany w opisie), torba ma wzmocnione dno i wykonana jest z solidnego płótna więc reszta ok, tylko te uszy...

szkoda, bo potwornie mi się podoba :(
no nic, to ja się tu poczaję, jakbyś wynalazła jeszcze jakieś wielkie torbiszcza, to zauważę :mrgreen:

Kocuria

Post » Pon mar 14, 2011 19:31 Re: ciuchy, także CIĄZOWE~~~DODAŁAM TOREBKI I BUTY~~~~

Kocuria pisze:no nic, to ja się tu poczaję, jakbyś wynalazła jeszcze jakieś wielkie torbiszcza, to zauważę :mrgreen:

wiesz, ja też jestem z tych co uwielbiają wielkie torby, więc z pewnością coś w czeluściach mojej szafy się czai:) pytanie tylko czy zechce ta szafę opuścić ;) :roll: jutro poszperam jeszcze:)
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Wto mar 15, 2011 8:22 Re: ciuchy, także CIĄZOWE~~~DODAŁAM TOREBKI I BUTY~~~~

ja też poczekam, aż poszperasz :mrgreen:
bo ja również uwielbiam wielgaśne torby, aż mój miły mąż się śmieję, że z plecakami dziwnymi chodzę 8)
ObrazekObrazek

lusesita

Od: Pon wrz 28, 2009 11:56

Post » Wto mar 15, 2011 10:01 Re: ciuchy, także CIĄZOWE~~~DODAŁAM TOREBKI I BUTY~~~~

no niestety :( odwołuję rezerwację :crying: ale w porę przypomniałam sobie, że w tym miesiącu obydwa czworonogi mają szczepienia i przykro by było gdyby mi kasy zabrakło :( Bedę pilnować i jak jakaś kasa wpadnie a coś z cudeniek zostanie to się odezwę :)
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
Obrazek

urwiniu

Post » Wto mar 15, 2011 10:03 Re: ciuchy, także CIĄZOWE~~~DODAŁAM TOREBKI I BUTY~~~~

urwiniu, jak komplecik Ci się podoba to ja mogę poczekać do przyszłego miesiąca, spokojnie :)
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Wto mar 15, 2011 11:38 Re: ciuchy, także CIĄZOWE~~~DODAŁAM TOREBKI I BUTY~~~~

no pewnie ja bym tak chciała jak można :D
Obrazek

urwiniu

Post » Wto mar 15, 2011 12:50 Re: ciuchy, także CIĄZOWE~~~DODAŁAM TOREBKI I BUTY~~~~

można, można:)
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Wto mar 15, 2011 23:42 Re: ciuchy, także CIĄZOWE~~~DODAŁAM TOREBKI I BUTY~~~~

Kurczę, po co zajrzałam? Ten płaszczyk nr 2 i torba nr 4 siedzą mi w głowie od momentu wstawienia wątku.
Czy można wstępnie zaklepać i poprosić o długość płaszcza?
Bo ja wysoka i nie wiem, czy się nadałby?
Dobrze widzę, ze to melanż szarego z beżem?

I czy pies z podpisu jest do negocjacji?
marzę o takim od baaardzo dawna, tylko kurczę, warunków nie ma :(
Prawdziwi mężczyźni nie jedzą miodu, oni żują pszczoły.

sibia

Od: Śro gru 07, 2005 17:15

Post » Śro mar 16, 2011 9:24 Re: ciuchy, także CIĄZOWE~~~DODAŁAM TOREBKI I BUTY~~~~

sibia, miło mi że zajrzałaś :)
długość płaszcza to 113cm, płaszcz jest w kolorach brązu z kremowym, beżowym takie kolory ziemi, ładne :)
torebkę już rezerwuję:)
Pies z podpisu jest bezcenny :mrgreen:
a co do warunków jakich potrzebuje bulwa to uwierz mi, najważniejsze dla niego są ciepłe ludzkie dłonie, miska, piszczące piłeczki i jakiś miękki kawałek czegoś na czym można spać, ostatecznie może być twoje łóżko:) Troll jest niewymagający. Ale w pakiecie z bulwą otrzymuje sie: mlaskanie, chrumkanie, chrapanie, puszczanie głośnych bąków, ślinienie głaskaczy, i bezgraniczną miłość :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

[poprzednia][następna]