gosikbaum pisze:Kocuriawszystkie kryteria spełnia torba h (abercrombie) ale nie wiem czy pasuje do twojego stroju na codzień. bardzo solidna i mocna jest też torba d, ale nie jest tak pojemna jak ta półcienna, torba nr4 ta pleciona tez z powodzeniem spełnia zadanie pojemności i solidności, ale nie wiem czy długo zniesie noszenie kilku litrów soku:) to jednak plecionka...
gosikbaum pisze:już mierzę:)
długość nogawki od kroku to 82cm, w biodrach udało mi się "na rękach" rozciągnąć do 70cm, one są baaardzo rozciągliwe tylko ta guma w pasie jest ściślejsza, w spoczynku ma 38cm po rozciągnięciu 54

Kocuria pisze:a ta E) ? wygląda na najpojemniejszą z nich? tylko czy jest wytrzymała?
urwiniu pisze:Na razie poproszę o rezerwację kompletu do jutra, bo myślę jeszcze nad torebką, ale najpierw muszę przeprowadzić poważną rozmowę z portfelem
gosikbaum pisze:Kocuria pisze:a ta E) ? wygląda na najpojemniejszą z nich? tylko czy jest wytrzymała?
no właśnie, jak lubisz nosić ciężkie soki to ta ekoskórka może nie wytrzymać, poczekaj pomacam raz jeszcze..... mocowanie uszu do torby jest bardzo solidne, myślę że jedyne co może puścić to szycie uszu, nawet po dokładnym oglądzie w jednym miejscu pękła tak skórka(zaraz wprowadzę zmiany w opisie), torba ma wzmocnione dno i wykonana jest z solidnego płótna więc reszta ok, tylko te uszy...
Kocuria pisze:no nic, to ja się tu poczaję, jakbyś wynalazła jeszcze jakieś wielkie torbiszcza, to zauważę
ale w porę przypomniałam sobie, że w tym miesiącu obydwa czworonogi mają szczepienia i przykro by było gdyby mi kasy zabrakło 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość