KONIEC Misz-masz

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Śro sie 12, 2020 17:46 Re: Misz-masz - TOTALNA WYPRZEDAŻ !! 50% taniej !!

To jeszcze poproszę 49a na wypryski i i lakier 74a.
https://zrzutka.pl/bpfeke dla wojowniczki Fisi walczącej z FIP

kwiryna

Od: Sob lip 23, 2016 9:36

Post » Śro sie 12, 2020 17:46 Re: Misz-masz - TOTALNA WYPRZEDAŻ !! 50% taniej !!

To jeszcze poproszę 49a na wypryski i i lakier 74a. :ok: Wpłata już poszła.
https://zrzutka.pl/bpfeke dla wojowniczki Fisi walczącej z FIP

kwiryna

Od: Sob lip 23, 2016 9:36

Post » Śro sie 12, 2020 17:48 Re: Misz-masz - TOTALNA WYPRZEDAŻ !! 50% taniej !!

kwiryna pisze:To jeszcze poproszę 49a na wypryski i i lakier 74a. :ok: Wpłata już poszła.

Dziękuję :1luvu: dołożone :ok:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Czw sie 13, 2020 10:02 Re: Misz-masz - TOTALNA WYPRZEDAŻ !! 50% taniej !!

Zapraszam serdecznie na zakupy :D czyścimy półki przed nowym wątkiem i nową dostawą :ok:

PRZECENA 50% TANIEJ !!!
dotyczy to całego pozostałego asortymentu !

Przedłużam wyprzedaż do niedzieli :ok: bo nowa dokładka będzie dopiero w następnym tygodniu
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy

ametyst55

Post » Czw sie 13, 2020 13:17 Re: Misz-masz - TOTALNA WYPRZEDAŻ !! 50% taniej !!

Tosia czuje się jak u siebie w domu, otwarłam dzisiaj drzwi balkonowe to nie była szczególnie zainteresowana wyjściem na zewnątrz. I co ja mam zrobić z takim kotem :( Leciutko się jeszcze ślini, dużo śpi, sporo je, ale kupy jeszcze brzydkie. Jestem w kropce , nie wiem czy szukać jej domu czy jednak spróbować ją wypuścić. Musimy szybko łapać kotki w ciąży, jest też chętny dom na jednego malucha, ale muszę go jakoś złapać i chwilę przetrzymać, a miejscówkę blokuje Tosia :( No po prostu klops :(
Obrazek

ametyst55

Post » Czw sie 13, 2020 13:33 Re: Misz-masz - TOTALNA WYPRZEDAŻ !! 50% taniej !!

Pisałaś kiedyś, że Tosię dokarmiała sąsiadka. Czy ona nie mogłaby jej przetrzymać, choćby do czasu wyzdrowienia?
Obrazek Obrazek ObrazekTymoteusz [*]17.08.2019 r.

magdalena99

Od: Sob mar 27, 2010 15:20

Post » Czw sie 13, 2020 13:46 Re: Misz-masz - TOTALNA WYPRZEDAŻ !! 50% taniej !!

magdalena99 pisze:Pisałaś kiedyś, że Tosię dokarmiała sąsiadka. Czy ona nie mogłaby jej przetrzymać, choćby do czasu wyzdrowienia?

Niestety nie da rady, ona ma dwa szczekliwe psiaki i jest to starsza osoba, która sama wymaga pomocy. Tosia była karmiona wieczorami na daszku komórki, do której pani ma dostęp ze swojego balkonu. Tosię można by właściwie wypuścić (tak stwierdziła wczoraj wetka :? ) ale wg mnie sporo jej jeszcze brakuje do pełnej formy. Tu gdzie mieszkam jest mocno ruchliwa ulica, blisko szkoła i skrzyżowanie. Tosia nauczyła się tu funkcjonować, ale niestety w niedalekiej przyszłości będzie wymagać dalszej ekstrakcji zębów :( poniewierka zostawiła trwałe ślady w jej zdrowiu i uzębieniu :( .
Obrazek

ametyst55

Post » Czw sie 13, 2020 16:17 Re: Misz-masz - TOTALNA WYPRZEDAŻ !! 50% taniej !!

Kosmetyki u mnie, dziękuję :)

bea3

Od: Śro cze 26, 2013 12:23

Post » Czw sie 13, 2020 16:33 Re: Misz-masz - TOTALNA WYPRZEDAŻ !! 50% taniej !!

bea3 pisze:Kosmetyki u mnie, dziękuję :)

proszę bardzo :D
Obrazek

ametyst55

Post » Pt sie 14, 2020 9:39 Re: Misz-masz - TOTALNA WYPRZEDAŻ !! 50% taniej !!

ametyst55 pisze:Zapraszam serdecznie na zakupy :D czyścimy półki przed nowym wątkiem i nową dostawą :ok:

PRZECENA 50% TANIEJ !!!
dotyczy to całego pozostałego asortymentu !

Przedłużam wyprzedaż do niedzieli :ok: bo nowa dokładka będzie dopiero w następnym tygodniu

Zapraszam :D
Obrazek

ametyst55

Post » Pt sie 14, 2020 10:37 Re: Misz-masz - TOTALNA WYPRZEDAŻ !! 50% taniej !!

Tosia dzisiaj dużo lepiej się czuje niż jeszcze dwa dni temu :ok: Domaga się co chwilę jedzenia, co wstanę z krzesła to ona biegnie do miseczki :lol: zaczęła się też interesować tym co się dzieje za oknem :ok: Je powoli więc daję jej często małe porcje, czasami się jeszcze krztusi. Myślę, że jednak wypuścimy ją w niedzielę lub w poniedziałek. Muszę tylko porozmawiać z sąsiadką o karmieniu Tosi , żeby od razu nie przedobrzyła z jedzeniem. Marzy mi się dom wychodzący dla Tosi. Szkoda jej na poniewierkę, to taka fajna, przymilna kotusia.
Obrazek

ametyst55

Post » Pt sie 14, 2020 12:16 Re: KONIEC Misz-masz

Tutaj na razie KONIEC

Przeniosłam resztę towaru na Koci Bazarek. Tam będzie bardziej przejrzyście :ok:
Nowy wątek otworzę jak dotrze dostawa kosmetyków :ok:

Zapraszam po końcówkę towaru: viewtopic.php?f=20&t=202837
Obrazek

ametyst55

Post » Nie sie 16, 2020 16:26 Re: KONIEC Misz-masz

Jedna paczuszka już w drodze więc pewnie we wtorek założę nowy wątek :ok: druga dokładka będzie prawdopodobnie pod koniec tygodnia i to będzie na razie tyle w sierpniu :ok:
Obrazek

ametyst55

Post » Pon sie 17, 2020 13:41 Re: KONIEC Misz-masz

Wypuściłam Tosię, pochodziła trochę po ogrodzie sąsiada i poszła w swoją stronę :ok: od wczoraj już bardzo chciała wyjść.Mam nadzieję, że dałam jej szansę na lepsze życie. Powiedziałam też sąsiadce, że wypuściłam koteczkę i żeby zaczęła wystawiać jej jedzenie. Może jeszcze ją spotkam.
Jestem też od piątku mega wkurzona :evil: Karmicielka, której pomagam ogarnąć stado znad rzeki postąpiła wg własnego widzimisię i wydała niespełna 10-tygodniowego kociaka. Maluszek był jedynakiem bo pozostałe kociaki z tego miotu zostały przez karmicielkę uśpione, a ten został zostawiony żeby kotka nie dostała zapalenia sutków. Kotek miał już umówiony dom, ale ja byłam za tym żeby "na małego" złapać już ciężarną kotkę. Umówione byłyśmy na poniedziałek ( tj. dzisiaj) , że łapiemy koteczkę z małym, a po 2 tygodniach mały trafi do domu, a koteczkę wypuścimy. Ale nie, trzeba było wydać malucha bo ona nie miała czasu przez weekend jeździć drugi raz karmić koty . Teraz ciekawa jestem jak złapie tą prawie niełapalną kotkę, dałam jej kontenerek, ale jakoś nie dzwoni, że się udało :evil: Odechciało mi się pomagać :evil: Z sześciu kotów zrobiło się w ciągu roku prawie 20, a ona jęczy ile to kosztuje :evil:
No do cholery,a jak mówię, że trzeba łapać i kastrować to jakoś się nie da :evil: Ja za chwilę mam remont w domu więc jeśli nie złapie kotki do piątku (bo tylko do 7-go września mam miejscówkę, a 10 dni trzeba koteczkę przetrzymać) to pewnie kotka urodzi :(
No po prostu wszystkiego się odechciewa :evil:
Obrazek

ametyst55

Post » Pon sie 17, 2020 14:43 Re: KONIEC Misz-masz

Pierwsza paczuszka odebrana :ok: jutro nowy wątek :ok: bo dzisiaj już tego nie ogarnę :oops:

Tosia przyszła z powrotem na ogród sąsiadki, kurcze martwię się bo to nie jest przyjazna zwierzętom osoba.
Obrazek

ametyst55

[poprzednia][następna]