Dawaj go do naszej skarpety, bo mi się dziewczyna zapłacze. Już w sklepie przegapiła promocję
Dawaj go do naszej skarpety, bo mi się dziewczyna zapłacze. Już w sklepie przegapiła promocję Atta pisze:Olercia! naszukałam się, a tam napisane,że koniec, a balsam przeniesionyDawaj go do naszej skarpety, bo mi się dziewczyna zapłacze. Już w sklepie przegapiła promocję

Koki-99 pisze:Dla mnie bransa szafirowa jeszcze i możemy podliczyć.

ametyst55 pisze:Atta pisze:Olercia! naszukałam się, a tam napisane,że koniec, a balsam przeniesionyDawaj go do naszej skarpety, bo mi się dziewczyna zapłacze. Już w sklepie przegapiła promocję
mówisz o balsamie NIVEA ?

mir.ka pisze:coś jeszcze zostało? bo tu taki ruch był![]()
muszę sprawdzic na spokojnie

Atta pisze:Cisza, bo dzis ludzie albo w kościele albo w biedronceU nas dosłownie obok nowego kościoła stawiają pawilon biedronki. I konkurencja na niedzielne przed/popołudnia rośnie

ametyst55 pisze:Atta pisze:Cisza, bo dzis ludzie albo w kościele albo w biedronceU nas dosłownie obok nowego kościoła stawiają pawilon biedronki. I konkurencja na niedzielne przed/popołudnia rośnie
No tak , zapomniałam , ze dzisiaj była niedziela handlowa

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość