Gibutkowa pisze:AniaWrocław pisze:No to zarobalona, ale z tego się wychodzi, nie martw się
Wiem ale ona tak biednie wygląda i nie jeA ja się zawsze tak przejmuję... nie nadaję się do tej roboty

krynia08 pisze:no to ufffff

meg11 pisze:Muszlę za wywoławczą.
Gibutkowa pisze:meg11 pisze:Muszlę za wywoławczą.
dzięki, pouzupełniam jak się ogarnę teraz nie myślę o niczym innym tylko o małejmózgu to już chyba w ogóle nie mam, całą noc nie spałam, odliczam minuty do następnej kroplówki...

AniaWrocław pisze:Gibutkowa pisze:meg11 pisze:Muszlę za wywoławczą.
dzięki, pouzupełniam jak się ogarnę teraz nie myślę o niczym innym tylko o małejmózgu to już chyba w ogóle nie mam, całą noc nie spałam, odliczam minuty do następnej kroplówki...
A co z nią?
Gibutkowa pisze:AniaWrocław pisze:Gibutkowa pisze:meg11 pisze:Muszlę za wywoławczą.
A co z nią?
Ledwo żywa tak ogólnie. Toksyny z robaków, wymioty, nie je od 3 dni...

AniaWrocław pisze:Gibutkowa pisze:AniaWrocław pisze:Gibutkowa pisze:meg11 pisze:Muszlę za wywoławczą.
A co z nią?
Ledwo żywa tak ogólnie. Toksyny z robaków, wymioty, nie je od 3 dni...
A kroplówkę ile dni już bierze? Coś pomaga?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość