Przyjmę ciuchy dla ubogiej rodziny Dawid i operacja str. 21

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Czw paź 06, 2011 20:37 Re: Zbliżają sie chłodne dni. Przyjmę ciuchy dla ubogiej rodziny

Uff, wyrwałam się w końcu po pracy na zakupy spożywcze .
I tak .... przy okazji kupiłam Oli nową jesienną-zimową kurtkę ( taką ala płaszczyk z kapturem na polarku) i adidasy. Jutro wyślę na Twój adres.
Powiedzmy że to zamiast tych ciastek co brakło w hurtowni przy zakupie chemii (wrócili mi kasę na konto). :D
11.03.2011 Śpij słodko Bajeczko.
Obrazek

krakusik8

Od: Nie mar 29, 2009 23:01

Post » Pt paź 07, 2011 5:40 Re: Zbliżają sie chłodne dni. Przyjmę ciuchy dla ubogiej rodziny

krakusik8 pisze:Uff, wyrwałam się w końcu po pracy na zakupy spożywcze .
I tak .... przy okazji kupiłam Oli nową jesienną-zimową kurtkę ( taką ala płaszczyk z kapturem na polarku) i adidasy. Jutro wyślę na Twój adres.
Powiedzmy że to zamiast tych ciastek co brakło w hurtowni przy zakupie chemii (wrócili mi kasę na konto). :D

8O 8O 8O

Już widzę te iskierki w oczach Olci, jak zobaczy prezent z Krakowa. W jej imieniu dziękuję :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Pt paź 07, 2011 15:08 Re: Zbliżają sie chłodne dni. Przyjmę ciuchy dla ubogiej rodziny

Gosiu doszły dwie paczki od Ciebie. :)
Ogromne są i mam podobne wrażenie jak u Mileny. :ryk:

Dziewczyny jeszcze raz dziękuję i czekam na resztę zadeklarowanych paczek. :)

Dyktatura

Post » Nie paź 09, 2011 19:07 Re: Zbliżają sie chłodne dni. Przyjmę ciuchy dla ubogiej rodziny

Dyktatura pisze:Gosiu doszły dwie paczki od Ciebie. :)
Ogromne są i mam podobne wrażenie jak u Mileny. :ryk:

Dziewczyny jeszcze raz dziękuję i czekam na resztę zadeklarowanych paczek. :)

super :) ale moje musisz otworzyć bo trzeba wyprać :( ja nie dałam rady
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch
wyprzedaż szafy, zapraszam :)

gosikbaum

Od: Pt sty 30, 2009 21:43

Post » Pon paź 10, 2011 5:52 Re: Zbliżają sie chłodne dni. Przyjmę ciuchy dla ubogiej rodziny

Już po fakcie.
Wszystko było rozpakowane u Kasi.

Już nie pamiętam, co było w której paczce, ale dziewczyny jestem pod wrażeniem.
Dawid z Majką nie wiedzieli za bardzo o co chodzi ale Ola tańczyła z radości, bo ma "nowy piórnik i naszyjnik, i drugie takie do zdjęć trzymania (miś klamerka), i nową szczoteczkę kolorową, i pastę do zębów taką bardzo drogą z reklamy" i było tylko ciociu zobacz, ciociu... .
Kasia też szczęśliwa. Mówi, że dla Dawida teraz ma już wszystko oprócz bucików. Buty od mileny to aż całowała. Perfumy stwierdziła, że schowa, bo jak przyjdzie socjalna to się zaraz będzie czepiała. Zresztą szczoteczki pasty też pochowa, do szafki... Torebki: "łał, teraz mogę zmieniać do każdego ubioru inną"

Piotr ubrał polar i stwierdził, że idzie na spacer, bo mu teraz zimno nie będzie.

Tyle radości ile jest przy każdej paczce daje mi energię i poprawia humor. Lubie kiedy ktoś się cieszy, ja wtedy ciesze się z nimi. Wszystko to dzięki wam. Dziewczyny , dziękuję :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dyktatura

Post » Pon paź 10, 2011 6:34 Re: Zbliżają sie chłodne dni. Przyjmę ciuchy dla ubogiej rodziny

dwie doszły? a nie trzy?? w trzeciej (kartonie) były buty dla Dawidka..
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch

gosikbaum

Post » Pon paź 10, 2011 6:52 Re: Zbliżają sie chłodne dni. Przyjmę ciuchy dla ubogiej rodziny

gosikbaum pisze:

Karton z butkami nie doszedł
Były tylko dwie ofoliowane paczki.

Dyktatura

Post » Pon paź 10, 2011 6:58 Re: Zbliżają sie chłodne dni. Przyjmę ciuchy dla ubogiej rodziny

Dyktatura pisze:
gosikbaum pisze:

kurcze, wysyłane w tym samym czasie... poczekajmy, może dziś dojdzie a jak nie to będę interweniować. Podac Ci numer nadania? może to leży na poczcie?
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Pon paź 10, 2011 17:33 Re: Zbliżają sie chłodne dni. Przyjmę ciuchy dla ubogiej rodziny

gosikbaum pisze:
Dyktatura pisze:
gosikbaum pisze:

kurcze, wysyłane w tym samym czasie... poczekajmy, może dziś dojdzie a jak nie to będę interweniować. Podac Ci numer nadania? może to leży na poczcie?

Dziś dotarło. Pozwoliłam sobie otworzyć żeby sprawdzić. W środku jest masę książeczek, samochodzików, są butki, ciuchy dla Oli i podusia

Dyktatura

Post » Pon paź 10, 2011 18:03 Re: Zbliżają sie chłodne dni. Przyjmę ciuchy dla ubogiej rodziny

uffff.... tak, wszystko się zgadza. Mam nadzieję że butki będą dobre.
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Pon paź 10, 2011 21:03 Re: Zbliżają sie chłodne dni. Przyjmę ciuchy dla ubogiej rodziny

Te najcieplejsze z pewnością. Do reszty najwyżej dorośnie. :)

Dyktatura

Post » Wto paź 11, 2011 10:48 Re: Zbliżają sie chłodne dni. Przyjmę ciuchy dla ubogiej rodziny

paczka do mnie wróciła.

albowiem, ponieważ. :oops: wykreśliłam adres Kasi i zamiast wpisać adres Dyktatury, wpisałam jakiś pomieszany, skompilowany z obu. adresat, kurde, nieznany.

w czwartek nadam ją znów. mam nadzieję, że na dobry adres. :?
Chamstwo zawsze najgłośniej wrzeszczy, obraża, pogardza. Bo nic innego nie umie.

Belka na pokładzie - Jezebel w UK

kwiat groszku

Od: Nie wrz 13, 2009 19:15

Post » Wto paź 11, 2011 17:48 Re: Zbliżają sie chłodne dni. Przyjmę ciuchy dla ubogiej rodziny

kwiat groszku pisze:paczka do mnie wróciła.

albowiem, ponieważ. :oops: wykreśliłam adres Kasi i zamiast wpisać adres Dyktatury, wpisałam jakiś pomieszany, skompilowany z obu. adresat, kurde, nieznany.

w czwartek nadam ją znów. mam nadzieję, że na dobry adres. :?

Napisz jaki masz adres, zweryfikujemy. Pomyłką się nie martw, chyba że kosztowała cię jakieś pieniądze?

Doszła paczka podpisana "Dla Oleńki"

Dyktatura

Post » Wto paź 11, 2011 18:18 Re: Zbliżają sie chłodne dni. Przyjmę ciuchy dla ubogiej rodziny

Dziś poszła paczka -piorytet :ok:

estela

Od: Nie gru 14, 2008 20:41

Post » Wto paź 11, 2011 19:39 Re: Zbliżają sie chłodne dni. Przyjmę ciuchy dla ubogiej rodziny

krakusik8 pisze:Uff, wyrwałam się w końcu po pracy na zakupy spożywcze .

Ciastka były by tańsze. ;)

Dyktatura

[poprzednia][następna]