Z SZAFY Gosik, PRZECENA!!! ZAPRASZAM!!

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Nie mar 13, 2011 11:19 Re: ciuchy, także CIĄZOWE~~~DODAŁAM TOREBKI I BUTY~~~~

dobrze widzisz:) dzięki już poprawiłam:)
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch
wyprzedaż szafy, zapraszam :)

gosikbaum

Od: Pt sty 30, 2009 21:43

Post » Nie mar 13, 2011 11:48 Re: ciuchy, także CIĄZOWE~~~DODAŁAM TOREBKI I BUTY~~~~

czy ta zjawiskowa :love: tunika vila z wstwkami z koronki, bez numerka, 35 zeta jest dostępna?? jeżeli tak - to poproszę!! i jeszcze drugą tunikę vila - cena 60 zł (ona jest chyba w ciążowych, rozmiar M), mam nadzieję, że nie będzie za duża - bo ja 38 rozmiar....
aha! a to zielone bolerko z haftem - 45 zeta, ono jest bardziej 38, czy 40??

kikkera

Od: Sob kwi 18, 2009 10:33

Post » Nie mar 13, 2011 11:55 Re: ciuchy, także CIĄZOWE~~~DODAŁAM TOREBKI I BUTY~~~~

kikkera tunika z koronka jest dostępna :) druga tunika to ta gołębio - szara z kokardką? to nie jest ciuszek ciążowy :) myślę że będzie dobra, ona jest na podszewce i wierzchnią warstwę ma doszytą do podszewki tak że robi się delikatna bombka, tunika ładnie się układa, to miły lejący się materiał:) co do bolerka, to trudno powiedzieć, wełenka jest rozciągliwa, mogę zrobić zdjęcie na sobie, ja mam rozm 40 "na górze" i cycek w rozm f..
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch

gosikbaum

Post » Nie mar 13, 2011 12:05 Re: ciuchy, także CIĄZOWE~~~DODAŁAM TOREBKI I BUTY~~~~

dzięki za ekspresową odpowiedź :wink: , koronkowa - biorę, druga z kokardką- też biorę (tak mi się wydawało na oko, że będzie oki), ze sweterka rezygnuję - z bólem, niestety.. :(
myślę :roll: w takim razie nad spódnica diesla.... w zamian..

kikkera

Post » Nie mar 13, 2011 12:07 Re: ciuchy, także CIĄZOWE~~~DODAŁAM TOREBKI I BUTY~~~~

ja też dziękuję:) myśl, myśl:) a ja rezerwuję dwie tuniki:)
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Nie mar 13, 2011 14:14 Re: ciuchy, także CIĄZOWE~~~DODAŁAM TOREBKI I BUTY~~~~

gosikbaum pisze:dobrze widzisz:) dzięki już poprawiłam:)

szkoda, że nie na sprzedaż :( śliczna. Buty tez są cudne tylko moje stopy jakieś za duże do nich :(
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453 Obrazek
Obrazek

urwiniu

Od: Nie lut 20, 2011 16:37

Post » Nie mar 13, 2011 14:19 Re: ciuchy, także CIĄZOWE~~~DODAŁAM TOREBKI I BUTY~~~~

urwiniu szydełkowa już sprzedana :( masz ciągoty do szydełkowych? poszperam może coś znajdę w mojej szafie z gumy 8O
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Nie mar 13, 2011 14:39 Re: ciuchy, także CIĄZOWE~~~DODAŁAM TOREBKI I BUTY~~~~

Dobra szafa ;) Szydełkowe owszem ale duże ja wogóle ciągoty mam do torebek :)
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
Obrazek

urwiniu

Post » Nie mar 13, 2011 19:18 Re: ciuchy, także CIĄZOWE~~~DODAŁAM TOREBKI I BUTY~~~~

ja jestem zainteresowana torebką Solar - nr c? jeśli jest to poproszę :D

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Nie mar 13, 2011 21:18 Re: ciuchy, także CIĄZOWE~~~DODAŁAM TOREBKI I BUTY~~~~

jessi74, jest, prosze bardzo, już piszę pw
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Nie mar 13, 2011 21:19 Re: ciuchy, także CIĄZOWE~~~DODAŁAM TOREBKI I BUTY~~~~

:(
Ostatnio edytowano Pon mar 14, 2011 7:02 przez gosikbaum, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Nie mar 13, 2011 23:50 Re: ciuchy, także CIĄZOWE~~~DODAŁAM TOREBKI I BUTY~~~~

o, super! ja też skorzystam z namiarów, proszę o podliczenie :)
ze spódnicy rezygnuję jednak, po dokonaniu pomiarów wlasnych, dochodzę do wniosku, że chybabym się lekko podtopiła w niej.....

a że szafa niezła, to fakt :ok: ( tylko czemu ja dopiero teraz odkrylam szerokie możliwości bazarków itp.... :evil: )

kikkera

Post » Pon mar 14, 2011 7:46 Re: ciuchy, także CIĄZOWE~~~DODAŁAM TOREBKI I BUTY~~~~

urwiniu pisze:Dobra szafa ;)
kikkera pisze:a że szafa niezła, to fakt :ok:

eh :) no niezła, ale obiecałam sobie noworocznie że ją trochę przewietrzę, i będę walczyć z moim "przydasie" na razie mocno się trzymam postanowień, na czym mam nadzieję korzystacie Wy :) będzie jeszcze duży "rzut" wiosenno - letni, sporo spódnic :) a no i letnie buty muszę przejrzeć 8O ja uwielbiam zakupy często zdarzało mi sie kupować "a schudnę" o na pewno będzie dobra impreza na tą kieckę, i teraz mam zapchaną szafę 4/3m i kawałek stryszku :oops:
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Pon mar 14, 2011 8:19 Re: ciuchy, także CIĄZOWE~~~DODAŁAM TOREBKI I BUTY~~~~

gosikbaum, marzę o czymś takim, ale na razie to zwierzyna pochłania większość kasy, więc ten pchli targ mnie zauroczył, niestety odkryłam za poźno i co poniektóre piękne rzeczy już znalazły "nowy dom" :( ale te torebki...eh
Obrazek

urwiniu

Post » Pon mar 14, 2011 8:24 Re: ciuchy, także CIĄZOWE~~~DODAŁAM TOREBKI I BUTY~~~~

A czy mogłabyś zmierzyć nogawkę nr 15 komplet Pumy? I jak w biodrach oczywista :) Wydaje się, że powinny pasować na mnie, ale qrcze, nóżyska długie a siedzisko wielkie u mnie :(
Obrazek

urwiniu

[poprzednia][następna]