Gosiagosia pisze:Jestem zachwycona zdjęciami![]()
kwiryna pisze:Świetne zdjęcia!

Gosiagosia pisze:Dokłada.
Ja muszę poszukać klisz że zdjęciami z nad morza bo mi gdzieś się zawieruszyly.
Malk pisze:Zdjęcia piękne. Oferta skanowania negatywów też
Czy to jakaś w miarę stała oferta? Bo będę miała do tego głowę dopiero pewnie pod koniec wakacji
mir.ka pisze:Kiedyś kupiłam dwie fajne ramki na zdjęcia, oczywiście na miau, z myśla o wstawieniu tam zdjęć swojego kociego stadka. Troche mi zeszło na szukaniu fajnych zdjęć, ale w końcu się udało . Dzięki pomocy Klaudii wyszło cos takiego
a tu już na ścianie
Przynajmniej niektórzy nas odwiedzający będą mieli okazje zobaczyć cztery nasze koty, a nie tylko dwa rude.
Fotek mam jeszcze więcej i co jakiś czas będe je mogła wymieniać.
MariaD pisze:Mam zeskanowane dwa stareńkie czarno-białe zdjęcia. Niestety są nieostre. Czy umiałabyś je trochę wyostrzyć?
klaudiafj pisze:MariaD pisze:Mam zeskanowane dwa stareńkie czarno-białe zdjęcia. Niestety są nieostre. Czy umiałabyś je trochę wyostrzyć?
Wyślij mi na klaudia2592@poczta.fm
Zobaczę czy coś się da zrobic
MariaD pisze:klaudiafj pisze:MariaD pisze:Mam zeskanowane dwa stareńkie czarno-białe zdjęcia. Niestety są nieostre. Czy umiałabyś je trochę wyostrzyć?
Wysłałam. Dzięki.
klaudiafj pisze:MariaD pisze:klaudiafj pisze:MariaD pisze:Mam zeskanowane dwa stareńkie czarno-białe zdjęcia. Niestety są nieostre. Czy umiałabyś je trochę wyostrzyć?
Wysłałam. Dzięki.
Odpisałam na maila

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość