Kara. pisze:Czy mogłabyś dowiedzieć się o rozmiar nóżki Majki? Mam całą kolekcję butów po mojej trzylatce. Oczywiście widać, że używane, ale dobrej jakości i wszystkie ze skóry i mogą jeszcze posłużyć. Tylko bez sensu by było gdyby rozmiarowo wypadły np. sandałki zimą.

kwiat groszku pisze:odpadam, ciuchy mam na 98-104 i 130-134cm dla dziewczynek
vega29 pisze:Otóż to, ja mam trochę bucików uniseks, w tym kapciuszki - szmaciaki na gumowej podeszwie, trochę odzieży bieliźnianej 74 i zaraz będę odkładać 80-tki, bo chłopaki już wyrastają. Może coś się dopasuje - tylko rozmiar, jaki nosi Majeczka potrzebny
Kara. pisze:vega29 pisze:Otóż to, ja mam trochę bucików uniseks, w tym kapciuszki - szmaciaki na gumowej podeszwie, trochę odzieży bieliźnianej 74 i zaraz będę odkładać 80-tki, bo chłopaki już wyrastają. Może coś się dopasuje - tylko rozmiar, jaki nosi Majeczka potrzebny
To może uzgodnimy kto wysyła butki i jakie rozmiary,bo bez sensu żeby było 10 par. ja mam od 20 do 24 w tym zimowe, sandałki i półbuciki.
Mam jeszcze kapcie. Z firmy Daniel Tzw. profilaktyczne, ze skóry. Tylko nie wiem czy się nadadzą bo one wszystkie są z zamszu a tego draństwa nie idzie porządnie doczyścić i są trochę przybrudzone.
Ciuszki niestety mam mam poupychane w 3 domach i nie mam czasu objechać wszystkich i grzebać
Użytkownicy przeglądający ten dział: bea3 i 3 gości