Przyjmę ciuchy dla ubogiej rodziny Dawid i operacja str. 21

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Czw wrz 08, 2011 14:49 Re: Zbliżają sie chłodne dni. Przyjmę ciuchy dla ubogiej rodziny

odpadam, ciuchy mam na 98-104 i 130-134cm dla dziewczynek :(
Chamstwo zawsze najgłośniej wrzeszczy, obraża, pogardza. Bo nic innego nie umie.

Belka na pokładzie - Jezebel w UK

kwiat groszku

Od: Nie wrz 13, 2009 19:15

Post » Czw wrz 08, 2011 15:06 Re: Zbliżają sie chłodne dni. Przyjmę ciuchy dla ubogiej rodziny

Kara. pisze:Czy mogłabyś dowiedzieć się o rozmiar nóżki Majki? Mam całą kolekcję butów po mojej trzylatce. Oczywiście widać, że używane, ale dobrej jakości i wszystkie ze skóry i mogą jeszcze posłużyć. Tylko bez sensu by było gdyby rozmiarowo wypadły np. sandałki zimą.

Otóż to, ja mam trochę bucików uniseks, w tym kapciuszki - szmaciaki na gumowej podeszwie, trochę odzieży bieliźnianej 74 i zaraz będę odkładać 80-tki, bo chłopaki już wyrastają. Może coś się dopasuje - tylko rozmiar, jaki nosi Majeczka potrzebny :ok:
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Czw wrz 08, 2011 16:35 Re: Zbliżają sie chłodne dni. Przyjmę ciuchy dla ubogiej rodziny

Wymiary rodzinki i adres na który można wysyłać podarunki w 1 poście.

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Czw wrz 08, 2011 20:48 Re: Zbliżają sie chłodne dni. Przyjmę ciuchy dla ubogiej rodziny

Najszybciej znajdę cos z ubrań na Dawida. Postaram się dogrzebac do składziku.

elzak3

Od: Pon lis 19, 2007 11:31

Post » Pt wrz 09, 2011 6:18 Re: Zbliżają sie chłodne dni. Przyjmę ciuchy dla ubogiej rodziny

Dziewczyny jeśli macie jakieś ciuszki które mogą być dobre za pół roku czy rok to też warto wysłąć. Przechomikować jest gdzie.

Dyktatura

Post » Pt wrz 09, 2011 6:20 Re: Zbliżają sie chłodne dni. Przyjmę ciuchy dla ubogiej rodziny

kwiat groszku pisze:odpadam, ciuchy mam na 98-104 i 130-134cm dla dziewczynek :(

98-104 poprosimy

Dyktatura

Post » Nie wrz 11, 2011 15:23 Re: Zbliżają sie chłodne dni. Przyjmę ciuchy dla ubogiej rodziny

ok. paczka się szykuje.

a słodycze i zabawki mogę dołożyć? :lol:
Chamstwo zawsze najgłośniej wrzeszczy, obraża, pogardza. Bo nic innego nie umie.

kwiat groszku

Post » Pon wrz 12, 2011 5:28 Re: Zbliżają sie chłodne dni. Przyjmę ciuchy dla ubogiej rodziny

Pewnie, że możesz. Dzieci będą szczęśliwe. Słodycze u nich to tylko jak dostaną w prezencie a zabawek też niewiele mają.

Wczoraj byłam u Majeczki na jej 1 urodzinach. Patrzę a mała biega boso. Pytam się: "Kasia a gdzie mała ma skarpetki lub kapciuszki?"
Maja nie miała ani skarpetek ani kapciuszków. Na nogi musiałam jej założyć adidaski które dostała w prezencie. Na rajstopy było wczoraj za gorąco.

Dyktatura

Post » Pon wrz 12, 2011 9:20 Re: Zbliżają sie chłodne dni. Przyjmę ciuchy dla ubogiej rodziny

vega29 pisze:Otóż to, ja mam trochę bucików uniseks, w tym kapciuszki - szmaciaki na gumowej podeszwie, trochę odzieży bieliźnianej 74 i zaraz będę odkładać 80-tki, bo chłopaki już wyrastają. Może coś się dopasuje - tylko rozmiar, jaki nosi Majeczka potrzebny :ok:

To może uzgodnimy kto wysyła butki i jakie rozmiary,bo bez sensu żeby było 10 par. ja mam od 20 do 24 w tym zimowe, sandałki i półbuciki.

Mam jeszcze kapcie. Z firmy Daniel Tzw. profilaktyczne, ze skóry. Tylko nie wiem czy się nadadzą bo one wszystkie są z zamszu a tego draństwa nie idzie porządnie doczyścić i są trochę przybrudzone.

Ciuszki niestety mam mam poupychane w 3 domach i nie mam czasu objechać wszystkich i grzebać :oops:
Obrazek

Kara.

Od: Pon lis 20, 2006 12:41

Post » Pon wrz 12, 2011 17:56 Re: Zbliżają sie chłodne dni. Przyjmę ciuchy dla ubogiej rodziny

To deklarujcie co kto wysyła. Będę wpisywała w 1 poście.

Dyktatura

Post » Pon wrz 12, 2011 20:37 Re: Zbliżają sie chłodne dni. Przyjmę ciuchy dla ubogiej rodziny

Kara. pisze:
vega29 pisze:Otóż to, ja mam trochę bucików uniseks, w tym kapciuszki - szmaciaki na gumowej podeszwie, trochę odzieży bieliźnianej 74 i zaraz będę odkładać 80-tki, bo chłopaki już wyrastają. Może coś się dopasuje - tylko rozmiar, jaki nosi Majeczka potrzebny :ok:

To może uzgodnimy kto wysyła butki i jakie rozmiary,bo bez sensu żeby było 10 par. ja mam od 20 do 24 w tym zimowe, sandałki i półbuciki.

Mam jeszcze kapcie. Z firmy Daniel Tzw. profilaktyczne, ze skóry. Tylko nie wiem czy się nadadzą bo one wszystkie są z zamszu a tego draństwa nie idzie porządnie doczyścić i są trochę przybrudzone.

Ciuszki niestety mam mam poupychane w 3 domach i nie mam czasu objechać wszystkich i grzebać :oops:

Mam dwie pary kapci płóciennych na gumowej podeszwie, rozmiar 20 i mogę to wysłać. Mogę też dorzucić płócienne kapcie na gumowej podeszwie rozmiar 21, ale są trochę bardziej sponiewierane, bo synek trenował na nich zęby :roll: no i trzeba by je uprać - używał na podwórko, bo lato...
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Pon wrz 12, 2011 21:18 Re: Zbliżają sie chłodne dni. Przyjmę ciuchy dla ubogiej rodziny

ja dla najmłodszej przygotuję niesprzedane ubrania z mojej różowej wyprzedaży, czyli ogólnie: różne takie na potem.

dla najstarszej - jakiś dres, polarek etc.

trochę pluszaków, słodyczy :wink: może jakąś kawę dla rodziców.

kwiat groszku

Post » Wto wrz 13, 2011 6:56 Re: Zbliżają sie chłodne dni. Przyjmę ciuchy dla ubogiej rodziny

Aktualizuję 1 post. :)

Te kapciuszki zamszowe mogą być jak najbardziej.

W 1 poście podam tez adres do mnie. Rzeczy które kwalifikują się najpierw do prania wysyłajcie na mój adres. Upiorę ,uprasuję i zawiozę.
Kasia co prawda ma pralkę od dali, ale pierze samą wodą, bo nie stać ich na środki chemiczne. Mają tylko te podstawowe. Mydło, szampon i oliwkę dla dzieci. Tani płyn do mycia garów tez czasem się zdarzy.

Dyktatura

Post » Wto wrz 13, 2011 7:04 Re: Zbliżają sie chłodne dni. Przyjmę ciuchy dla ubogiej rodziny

zaznaczam Obrazek

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Wto wrz 13, 2011 7:29 Re: Zbliżają sie chłodne dni. Przyjmę ciuchy dla ubogiej rodziny

OK Wobec tego idę szukać dużego kartonu.
Kapcie też wysyłam. Są w takiej rozmiarówce jak buciki.

Ciekawe kto mi to zatarga na pocztę :?

Zobaczę może z ostatnich porządków gdzieś na wierzchu mam poupychane jakieś ciuchy ale nie obiecuję czy coś znajdę.

Gdzie będzie lepiej wysłać? Bezpośrednio czy do Ciebie?

I może dopisz w pierwszym poście , że potrzebna również chemia - proszki i inne takie. Nie każdy ma odzież a może też zechce pomóc.
Obrazek

Kara.

Od: Pon lis 20, 2006 12:41

[poprzednia][następna]