LimLim pisze:Martuniu, naszyjniki 24 i 25 poproszę
Bardzo, bardzo dziękuję!

LimLim pisze:Martuniu, naszyjniki 24 i 25 poproszę

LimLim pisze:Martuniu dziękuję za przepiękne naszyjniki i cudną niespodziankę

kasia.winna pisze:Dziękuję za przesyłkę z dodatkiem. Bransoletkę już noszę, bo patrzenie na nią ochładza![]()
kciuki ściskam za leczenie

Bransoletki przepiękne. Moja pasuje idealnie. Młodej muszę skrócić troszkę sznureczki. Napisz czy można je przypalić żeby końce się stopiły, czy używasz kleju na te końcówki?Koki-99 pisze:Moje biżutki odebrane. Bardzo serdecznie dziękujęBransoletki przepiękne. Moja pasuje idealnie. Młodej muszę skrócić troszkę sznureczki. Napisz czy można je przypalić żeby końce się stopiły, czy używasz kleju na te końcówki?
Megana pisze:Kochana, czy mogłabyś dorobić drugą taką bransoletkę z czerwonego sznureczka? Potrzebuję na prezent dla pary.
I jeszcze bym się skusiła na agrafkę z kaboszonem.
Da się zrobić?

Megana pisze:Nie ma sprawy, ważne by były takie same. I raczej męskie, w sensie, żadne hello kitty, czy jakieś czarodziejki z księżyca...
Megana pisze:Melduję, że wszystko dotarło, bardzo dziękuję za eleganckie sprostanie zamówieniu specjalnemu, na dodatek jest zapakowane tak, że już wystarczy tylko wręczyć, super!
I za śliczny bonusik też dziękuję!
A Agrafka doskonale się sprawdza w roli zapięcia do swetra. Bardzo nie lubię kombinować z dziurkami czy zatrzaskami...

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość