lidiya pisze:To ja bym zaryzykowala i wziela oba- jak mam 74 pod biustem powinny byc pod tym wzgledem ok chyba , co?
Blues pisze:lidiya pisze:To ja bym zaryzykowala i wziela oba- jak mam 74 pod biustem powinny byc pod tym wzgledem ok chyba , co?
możemy się umówić, że wyślę Ci oba - przymierzysz i zostawisz sobie ten/te co będzie dobry. Jak będą niedobre to odeślesz.
Może tak być?
lidiya pisze:Blues pisze:lidiya pisze:To ja bym zaryzykowala i wziela oba- jak mam 74 pod biustem powinny byc pod tym wzgledem ok chyba , co?
możemy się umówić, że wyślę Ci oba - przymierzysz i zostawisz sobie ten/te co będzie dobry. Jak będą niedobre to odeślesz.
Może tak być?
kochana jestes!
To pisze pw

Uschi pisze:aaaaaa, spóźniłam sięęęęęę
lidya, jakby się Bethany okazał zły, to odeślesz prosto do mnie, coooooo?
Izabela pisze:Sprzedam nowke sztuke, z metkami firmy Fayreform roz 30DD
Czarny, przezroczysty, z haftem kwiatkowym na brzegu, w kolorze niebieskim.
Jak beda chetne to zrobie fote
strega pisze:Izabela pisze:Sprzedam nowke sztuke, z metkami firmy Fayreform roz 30DD
Ja bym prosiła...Czy ktoś przy okazji może mi podpowiedzieć, czy miseczka DD jest dużo mniejsza od E?
strega pisze:Izabela pisze:Sprzedam nowke sztuke, z metkami firmy Fayreform roz 30DD
Ja bym prosiła...Czy ktoś przy okazji może mi podpowiedzieć, czy miseczka DD jest dużo mniejsza od E?

Izabela pisze:strega pisze:Izabela pisze:Sprzedam nowke sztuke, z metkami firmy Fayreform roz 30DD
W koncu obfocilam![]()
Hmmm... Zaryzykuję:-
cena 50zl

Użytkownicy przeglądający ten dział: alessandra i 1 gość