Atta pisze:A dla mnie wszystko robiący lakier do paznokci110a. Lakier do paznokci BB
odłożone 

kiwi pisze:Proszę o dorzucenie do kupki i podsumowanie :
151a i 7f - to się pewnie nada do prac plastycznych

Koki-99 pisze:Paczuszka już u mnie, serdecznie dziękuję

Atta pisze:Tyle się naprodukowałam w meilu z kopiowaniem, a tylko jedną upolowała157a. Szminka Ultra Beauty , totally twig Proszzz dołożyć do skarpety. Chyba każe sobie płacić od słowa
Tymczasem pójdzie przelew....
odłożone 

Ja bym tez takie cuś chciała tylko jaśniejsze Atta pisze:Do pomadki miało być 104a. Tatuaż do brwi we flamastrze, medium brown ŚlepnęJa bym tez takie cuś chciała tylko jaśniejsze
dołożone
będę pamiętać jeśli się coś pojawi 

Atta pisze:Podejrzyj kolor11a. Cień do powiek w płynie, starry knight. Coś jakby srebrnoszary?
Znajoma była zadowolona z tego -> Podkład nawilżający z serum SPF30, więc jakbyś znajdowała to jasny odcień, a chętnie ponownie przygarnie

ametyst55 pisze:Atta pisze:Podejrzyj kolor11a. Cień do powiek w płynie, starry knight. Coś jakby srebrnoszary?
Znajoma była zadowolona z tego -> Podkład nawilżający z serum SPF30, więc jakbyś znajdowała to jasny odcień, a chętnie ponownie przygarnie
Taki srebrnoszary![]()
Na razie nie bedę robić zakupów, ale może coś przy następnej dostawie się trafi
Atta pisze:ametyst55 pisze:Atta pisze:Podejrzyj kolor11a. Cień do powiek w płynie, starry knight. Coś jakby srebrnoszary?
Taki srebrnoszary![]()
Na razie nie bedę robić zakupów, ale może coś przy następnej dostawie się trafi
Na srebroszary mam zezwolenie. Do skarpety proszę![]()
Te życzenia pojawiajace się w toku zakupów to takie przyszłościowe,żebyś wiedziała na co zwrócić uwagę.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość