ile tylko potrzebujesz 
brooklynboogie pisze:Jestem, dziękujemy! Leczę trzęsące się ręce... Trzymajcie proszę kciuki, bo bardzo chcę znowu zacząć robić biżutki dla.![]()
, aby to nastąpiło jak najszybciej .

Martuś , musisz się pozbierać, bo nikt inny nie umie takiej biżuterii robić, a jest potrzebna jako talizman , aby jakoś się turlać w tym świecie 
MAU pisze:brooklynboogie pisze:Jestem, dziękujemy! Leczę trzęsące się ręce... Trzymajcie proszę kciuki, bo bardzo chcę znowu zacząć robić biżutki dla.![]()
Jestem pewna , że jeszcze niejeden naszyjnik i bransoletkę u Ciebie zamówię i trzymam najmocniejsze![]()
, aby to nastąpiło jak najszybciej .
Trzymajcie się cieplutko dzielne Dziewczyny![]()
![]()

alessandra pisze:Jesteśmy i my całą banda , trzymajcie się![]()
![]()
![]()
Martuś , musisz się pozbierać, bo nikt inny nie umie takiej biżuterii robić, a jest potrzebna jako talizman , aby jakoś się turlać w tym świecie

aania pisze:A czy podjęłabyś się zrobienia, i ile by mnie to kosztowało trzech bransoletek, dla mojej córy i jej psiapsiółek przenajlepsiejszych? Bronią się w tym roku. One stanowią trochę jedną osobę w trzech różnych ciałach, a dla mnie są jak zapasowe córki tak trochęSą diametralnie różne, ale... No właśnie - jedna osoba
Chciałabym podkreślić tą ich jedność. To nie musi być nic bardzo wymyślnego, w prostocie siła, tylko czy podejmiesz się i za ile?
za zdrowie i dobre samopoczucie Twoje , Edyty i Sonieczki
MAU pisze:Super !
Nieustające i najmocniejsze![]()
za zdrowie i dobre samopoczucie Twoje , Edyty i Sonieczki
![]()
![]()
![]()
Najcieplejsze myśli i mnóstwo pozytywnej energii dla Was dzielne Dziewczyny .

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość