Przepraszam bardzo, że dopiero teraz mogę podesłać ogłoszenia do mojego zamówienia z marca... Jednak trochę spraw mi się pokomplikowało w życiu i dopiero teraz powoli wszystko ogarniam. Ogłoszenia na 2 pakiety po 100 szt. przesyłam na mejla i poproszę o numer konta żebym mogła zapłacić za pakiety.
Czy robisz też ogłoszenia hodowlane? Mam wolne 2 kociaki i trzeba je poogłaszać, ale czau brak Tylko to pewnie połowa stron adopcyjnych odpadnie jak nie więcej, więc nie wiem czy wśród tych stron jest przynajmniej 20 aby się nadały dla hodowcy? i czy np. dodajesz też tam gdzie są podziały na rasy kotów do danej rasy czy tylko ogólnie w koty rzucasz ogłoszenia?
Wysłałam na meila prośbę o ogłoszenie kotów z wątku ( viewtopic.php?f=1&t=170374&start=15 ) i - na prośbę mojej byłej sąsiadki - dla suczki , błąkającej się po osiedlu Konto bez zmian?
dawno mnie tu nie bylo, ale widze, ze nadal dzialasz Cieszy mnie to, bo takie ogloszenia sa bardzo potrzebne i bardzo pomocne powoli wracam do miauowej rzeczywistosci...
Chodzi o kociaste z hodowli na sprzedaż. Jezeli tak to tez oglaszam.
Mam ostatnio problem z poczta ze swojego laptopa. Nie mogę odczytywać i odpisywać( tylko z Tel daje rade) Z laptopa wylogowuje mnie caly czas :/ chyba jakiś wirus mi się wkradł. Takze jak cos proszę zlecenia wysyłać na pw na miau. Dopóki nie usunę usterki.
Witaj CatAngel, podesłałam Ci na maila tekst + zdjęcia do ogłoszeń wykupionych jeszcze w czerwcu. Jedno było zrealizowane wówczas,a o drugim wtedy zapomniałam. Poproszę teraz