Ale - co może być dla Ciebie ważne, teraz, po 3 tygodniach w domu, jak ma wybór, to nawet częściej wybiera cats besta- więc jesli taki stosujesz, może się przestawi
ametyst55 pisze:Hura !!! było pierwsze siku w kuwecie![]()
Do wystawienia została mi jeszcze kolorówka i dodatki, ale to raczej jutro bo musze jeszcze ogarnąć koty i "chałupę", a wstaję o piątej bo jadę na rano.
edit
i kupa wylądowała w kuweciechodziło chyba o żwirek bo zmieniłam na bentonitowy

kocka pisze:jeszcze nie zapisalas dla mnie 69a , i jeszcze 81a i mozna slac

alessandra pisze:Poprosze na moją kupeczke 2a oraz 21a
dołożone 

LimLim pisze:poproszę 83a i 87a
wysyłamy ?
florka pisze:Poproszę 47a, 51a i 82a. I o dane do przelewu
zaraz napiszę 

ametyst55 pisze:Niestety Nikitka ma jakiś płyn w jamie w okolicy serca i niewielkie guzki .
Będzie wykonany drenaż i zrobimy diagnostykę , ale nie wygląda to dobrze. Stan Nikitki nie uległ poprawie. Mamy do wyboru , albo nic nie robić i zdecydować o eutanazji, albo spróbować drenażu i diagnostyki, choć w jej stanie może się zdarzyć wszystko

alessandra pisze:ametyst55 pisze:Niestety Nikitka ma jakiś płyn w jamie w okolicy serca i niewielkie guzki .
Będzie wykonany drenaż i zrobimy diagnostykę , ale nie wygląda to dobrze. Stan Nikitki nie uległ poprawie. Mamy do wyboru , albo nic nie robić i zdecydować o eutanazji, albo spróbować drenażu i diagnostyki, choć w jej stanie może się zdarzyć wszystko
Bardzo współczuję ,wiem co to problemy gdy futerka chorują a wszystko coraz droższe , prócz emocjonalnych kłopotów, dochodza te najbardziej prozaicznetrzymamy kciuki, poprosze o rachunek, postaram sie w pon. zapłacić

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość