Atta pisze:ametyst55 pisze:Atta pisze:a w jakim kolorze jest 65a. Kredka do ust "Pełnia blasku"?
crushed rose
Ok, to ja z taką lekką niepewnością poproszę. Pierwszy raz widzę,ale może się nadać
Dziękuję

taka

Atta pisze:ametyst55 pisze:Atta pisze:a w jakim kolorze jest 65a. Kredka do ust "Pełnia blasku"?
crushed rose
Ok, to ja z taką lekką niepewnością poproszę. Pierwszy raz widzę,ale może się nadać

Atta pisze:To chyba coś nowego.Nie kojarzę, zatem trzeba spróbowaćAle zrobię antyreklamę tym pisakom Albo sąsiadka nie radzi sobie z tym sprzętem, albo to tak kijowo wygląda. Efekt marny. Powiedziała,że po paru użyciach jakby się wypisał, a na ustach dosłownie jak malowanie pisakiem.

ametyst55 pisze:Mam totalny mętlik w głowie, może test Elisa wyjść fałszywie dodatni czy nie ?
Wet mówi , że definitywnie nie.
Natomiast na forum dziewczyny piszą , że w części przypadków gdy kot jest chory może dać wynik dodatni.

mir.ka pisze:ametyst55 pisze:Mam totalny mętlik w głowie, może test Elisa wyjść fałszywie dodatni czy nie ?
Natomiast na forum dziewczyny piszą , że w części przypadków gdy kot jest chory może dać wynik dodatni.
kot musi być całkiem zdrowy, bo faktycznie wynik moze być fałszywy

ametyst55 pisze:mir.ka pisze:ametyst55 pisze:Mam totalny mętlik w głowie, może test Elisa wyjść fałszywie dodatni czy nie ?
No właśnie też mam wątpliwościpowtórzymy test za 4 tygodnie , ale na razie Matylda powinna być izolowana , a ja nie wiem jak to zrobić
jeśli wyadoptowałabym wychodzącego Kubusia to wtedy Matyldzia miałaby miejscówkę , tyle , że o Kubusia nie ma żadnych telefonów

Koki-99 pisze:Dla mnie jeszcze 69 i można podliczyć.
Kciuki wielkie za test Matyldy, oby się jednak okazało, że jest zdrowiutka
za chwilę Cię podliczę 

mir.ka pisze:poproszę kremy 28a i 40a oraz wodę różaną nr 44a

mir.ka pisze:ametyst55 pisze:mir.ka pisze:ametyst55 pisze:Mam totalny mętlik w głowie, może test Elisa wyjść fałszywie dodatni czy nie ?
No właśnie też mam wątpliwościpowtórzymy test za 4 tygodnie , ale na razie Matylda powinna być izolowana , a ja nie wiem jak to zrobić
jeśli wyadoptowałabym wychodzącego Kubusia to wtedy Matyldzia miałaby miejscówkę , tyle , że o Kubusia nie ma żadnych telefonów
chyba 4 tygodnie to za wcześnie, dowiedz sie dokładniej

ser_Kociątko pisze:Poprosze 38a 51a 53a 55a
wysyłamy ?
kocianowa pisze:Proszę o wysyłkę razem z naleweczką 66a, 53a, 23a.
Edit widzę Że serKociątko zgarnęła 53a, to ja tylko te dwie rzeczy w takim razie

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość