Atta pisze:Ufff odzyskałam neta,ale ciężko idzie i trudno przeglądać. Koleżanka chciałaby jeszcze jakiś peeling do ciała. Czy sklep posiada?

ametyst55 pisze:Atta pisze:Ufff odzyskałam neta,ale ciężko idzie i trudno przeglądać. Koleżanka chciałaby jeszcze jakiś peeling do ciała. Czy sklep posiada?
Do ciała to tylko numer
54a. Peeling do ciała Encanto Inspiring, 200 ml
A ja dopiero siadłam do dalszego wystawiania , ale niestety już "padam na pysk" i widzę podwójnie![]()
Na dzisiaj koniec , jutro na pokład trafi do mnie mały zasmarkaniec więc nie wiem czy w ogóle coś zrobię
Atta pisze:ametyst55 pisze:Atta pisze:Ufff odzyskałam neta,ale ciężko idzie i trudno przeglądać. Koleżanka chciałaby jeszcze jakiś peeling do ciała. Czy sklep posiada?
Do ciała to tylko numer
54a. Peeling do ciała Encanto Inspiring, 200 ml
A ja dopiero siadłam do dalszego wystawiania , ale niestety już "padam na pysk" i widzę podwójnie![]()
Na dzisiaj koniec , jutro na pokład trafi do mnie mały zasmarkaniec więc nie wiem czy w ogóle coś zrobię
Dobrze, to proszę dołóż ten produkt. A co jeszcze ma być?
trochę balsamów, coś do mycia ciała, coś do włosów, kolorówka itd........
kocka pisze:porosze 44a ,55a ,58a, i jeszcze poczekam na dokladke
odłożone 

Atta pisze:Dobrze, już nie będe nic oglądać, bo mam net przez 2,3 godziny w wersji upartego muła i nie wyrabiam. Proszę zapakuj co zdołałam zebrać i czy zdołasz to nadać tak żebym odebrałą przez 18tym? Potem mam wyjazd na szkolenie i nie chce tego zostawiac na głowie sąsiadki.
Jeśli dziś znów nie uda mi się zrobić przelewu przez net to jutro zrobię to w banku.
wysyłka jutro po południu lub we wtorek koło południa 

kocka pisze:to ja jeszcze poprosze 64a , 66a ,69a , 72a ,73a ,74a ,i jeszcze cos ma byc ?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość