vega29 pisze:Atta pisze:Gdy sprawdzałam tam nadanie w październiku to opcja skrzynkowa wyszła duzo drożej niż bezpośrednio. Natomiast jako baczka Orlenu chyba nadal mają najtaniej.
A nie masz konta na olx?? bo jednak wychodzi obecnie najtaniej do paczkomatów. Gdy kupujemy wpisujesz gotowy pakiet dla danego klienta i nawet nie musisz focić 

nie ma takiego obowiązku. Od kilku miesiecy jestem gorliwym użytkownikiem i wymiatam zbędne rzeczy z domu  

Dziewczyny, z tym olx i innymi portalami, to ostrożnie. To nowe rzeczy, a serwisy będą musiały raportować sprzedaże.  Urzędu skarbowego raczej nie będzie obchodziło, że sprzedaże są w szczytnych celach a dochód idzie na utrzymanie zwierzaków.  Przyklepią działalność i będzie klops.

A kto powiedział,że Renata wystawi dla Nas jako nowe. Może robić gotowe zestawy dla chętnych. Tzn każda z nas ma uzbierane tutaj, a tam wystawiony zestaw. Równie dobrze możesz  zrobić zdjęcie książek jako czyjś pakiet. Albo niektóre potraktować jako używane kosmetyki - zrobisz foto tym,które są napoczęte, np kolorówka. Jeśli kwota wyższa to można opisać ,że kosmetyki + jakas używana serweta, czy co tam jeszcze. A to co będzie w paczce to wiemy tylko my.
Kupuje tam rzeczy nowe, niektóre przychodzą do mnie jeszcze z papierowymi metkami,a w opisie było,że używane.