No!

MAU pisze:No to czekam cierpliwiei trzymam nieustające
![]()
za Wasze zdrowie i samopoczucie dzielne Dziewczynki
![]()
Dziękujemy!
brooklynboogie pisze:Noelik prawdopodobnie szykowac się będzie do operacji u dr. Mikłusza, ale w miarę możliwości będę wystawiać co nieco. Jestem wykończona psychicznie i fizycznie, przepraszam że to wszystko nie działa tak sprawnie jak powinno
to co płakasz 

brooklynboogie pisze:Ryczam i płakam bo juz nie mam siły. nie mam nikogo kto by mi pomógł w pewnych sprawach, jestem na bardzo silnych lekach i na kręgosłup i na swoje schorzenia nerwowe i depreseyjne, jestem sama z chorym Noelem i czasami przsetaję widzieć sens wszystkiego
Mam już troszeczkę zrobionych rzeczy, będę wystawiać jak mi stan pozwoli...
Twoja magiczna bransoletka z którą ona nawet śpi bardzo jej pomogła i bardzo poprawiła jej małżeńskie sprawy 
LimLim pisze:brooklynboogie pisze:Ryczam i płakam bo juz nie mam siły. nie mam nikogo kto by mi pomógł w pewnych sprawach, jestem na bardzo silnych lekach i na kręgosłup i na swoje schorzenia nerwowe i depreseyjne, jestem sama z chorym Noelem i czasami przsetaję widzieć sens wszystkiego
Mam już troszeczkę zrobionych rzeczy, będę wystawiać jak mi stan pozwoli...
Kochana to na poprawę serducha powiem, że Elwira w łapki Cię całujeTwoja magiczna bransoletka z którą ona nawet śpi bardzo jej pomogła i bardzo poprawiła jej małżeńskie sprawy

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość