z upiekszaniem się możemy poczekać Daj znać ci jakiś czas,abyśmy się nie martwiły.

z upiekszaniem się możemy poczekać 
, najmocniejsze
, mnóstwo pozytywnej energii i najcieplejsze myśli.brooklynboogie pisze:Żyjemy, powoli robię, tylko proszę o kciuki, bo chyba (nie na pewno) szykuje mi się zabieg kręgosłupa szyjnego, nie wiem jeszcze na ile inwazyjny i mam nadzieję że uda się bez tego.
Kocham Was, dziewczyny, bez Was by mnie tu nie było...
Jak wszystko pójdzie dobrze, w połowie czerwca otworzę - tak komplikuje się zdrowie, chciałabym inaczej.
Całusy dla WSZYSTKICH!

I nie zazdroszczę. Sama wiem co to ból kręgosłupa szyjnego, bo mam po wypadku samochodowym, ale bardziej mnie boli lędźwiowy i z tego powodu jestem ciągle na prochach. Na zabieg, zdaniem neurochirurga, się nie nadaję. Jeszcze
a naćpanie prochami osiąga szczyty

Ty to masz z tym swoim zdrowiem.. 

MAU pisze:Marta dbaj o siebie i oszczędzaj się.
Będzie dobrze, musi być. Tak wiele osób z miau Ci tego życzy , że nie może być inaczej![]()
![]()
![]()
A ja tradycyjnie przesyłam Tobie i Dziewczynkom mnóstwo pozytywnej energii i najcieplejsze myśli![]()
![]()
i no.. głowa do góry 
brooklynboogie pisze:Dziewczyny, wielkie dzięki za Wasze wsparcie...
Sama już nie wiem, co będzie, co robić, wpadłam w jakiś dół i ostrzę pazury by wdrapać się z powrotem na powierzchnię, a z Wami wiem że się uda. WIEM!![]()
![]()
![]()
Decyzje będą po 15 czerwca, do tego czasu muszę się oszczędzać, łażę w kołnierzu usztywniającym jak głupeka naćpanie prochami osiąga szczyty
![]()
Wystawię niedługo co mam już zrobione i - ha, ha, głowa do góry, chciałoby się powiedzeć![]()
Trzymamy się?
Ponoć z każdej sytuacji wynosimy coś pozytywnego. Choć przyznam, że gdy sama jestem przyklejona do łoża jako ten paralityk to ni olery pozytywu nie wyciągam. Tak wiem,już mi zasugerowano żebym się zaopatrzyła w lepsze, odlotowe tablety
CUDO

brooklynboogie pisze: Ja na rentę za zdrowa, do pracy za chora i niezdolna. Nie chcę życ w takim państwie, ale muszę...
I za zdrowie 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości