***** Biżuteria BIZANTICA - PRZECENA!!!

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Pt maja 28, 2021 12:54 Re: *****Trochę Nowości - Biżuteria BIZANTICA, rozgrzewka :)

Kciuki wielkie,zdrowie jest najważniejsze, :ok: z upiekszaniem się możemy poczekać :wink:
Daj znać ci jakiś czas,abyśmy się nie martwiły. :201461

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Sob maja 29, 2021 19:12 Re: *****Trochę Nowości - Biżuteria BIZANTICA, rozgrzewka :)

Dużo zdrowia dla Ciebie i Dziewczynek :1luvu: :1luvu: :1luvu: , najmocniejsze :ok: :ok: , mnóstwo pozytywnej energii i najcieplejsze myśli.
Obrazek

MAU

Od: Śro paź 24, 2012 11:45

Post » Śro cze 02, 2021 23:30 Re: *****Trochę Nowości - Biżuteria BIZANTICA, rozgrzewka :)

brooklynboogie pisze:Żyjemy, powoli robię, tylko proszę o kciuki, bo chyba (nie na pewno) szykuje mi się zabieg kręgosłupa szyjnego, nie wiem jeszcze na ile inwazyjny i mam nadzieję że uda się bez tego.
Kocham Was, dziewczyny, bez Was by mnie tu nie było...
Jak wszystko pójdzie dobrze, w połowie czerwca otworzę - tak komplikuje się zdrowie, chciałabym inaczej.
Całusy dla WSZYSTKICH! :1luvu:

O Jesooo! jest ciężko, ale nie wiem czy bym się zdecydowała na grzebanie w moich kręgach szyjnych. Choć zdaję sobie sprawę do czego takie problemy prowadzą. Ból, zawroty głowy, ograniczenia ruchowe, taka przyjemna codzienność. Mam nadzieje,ze pomogą Ci bez inwazyjnych działań :201481
Trzym się mocno :ok:

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

Post » Czw cze 03, 2021 8:43 Re: *****Trochę Nowości - Biżuteria BIZANTICA, rozgrzewka :)

Kciukasy wielkie trzymam :ok: I nie zazdroszczę. Sama wiem co to ból kręgosłupa szyjnego, bo mam po wypadku samochodowym, ale bardziej mnie boli lędźwiowy i z tego powodu jestem ciągle na prochach. Na zabieg, zdaniem neurochirurga, się nie nadaję. Jeszcze :roll:

Koki-99

Od: Pt mar 23, 2007 13:48

Post » Pt cze 04, 2021 8:52 Re: *****Trochę Nowości - Biżuteria BIZANTICA, rozgrzewka :)

Dziewczyny, wielkie dzięki za Wasze wsparcie...
Sama już nie wiem, co będzie, co robić, wpadłam w jakiś dół i ostrzę pazury by wdrapać się z powrotem na powierzchnię, a z Wami wiem że się uda. WIEM! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Decyzje będą po 15 czerwca, do tego czasu muszę się oszczędzać, łażę w kołnierzu usztywniającym jak głupek :ryk: a naćpanie prochami osiąga szczyty :strach:

Wystawię niedługo co mam już zrobione i - ha, ha, głowa do góry, chciałoby się powiedzeć :mrgreen:
Trzymamy się? :piwa:
Biżuteria BIZANTICA!!! http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27 ... #p11305892
O nas - Noel(*) Sonia i Holly(*)za TM viewtopic.php?f=21&t=200539

brooklynboogie

Od: Sob kwi 25, 2009 0:43

Post » Pt cze 04, 2021 10:13 Re: *****Trochę Nowości - Biżuteria BIZANTICA, rozgrzewka :)

O , rany... :placz: Ty to masz z tym swoim zdrowiem.. :cry:
Nic nie rób! oszczędzaj sie na maxa!
I trzymamy za tę głowę do góry :ok:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Pt cze 04, 2021 14:22 Re: *****Trochę Nowości - Biżuteria BIZANTICA, rozgrzewka :)

Sił i zdrówka życzę a Elwira bardzo, bardzo pozdrawia :1luvu:
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Pon cze 07, 2021 7:38 Re: *****Trochę Nowości - Biżuteria BIZANTICA, rozgrzewka :)

Marta dbaj o siebie i oszczędzaj się.
Będzie dobrze, musi być. Tak wiele osób z miau Ci tego życzy , że nie może być inaczej :) :ok: :ok:
A ja tradycyjnie przesyłam Tobie i Dziewczynkom mnóstwo pozytywnej energii i najcieplejsze myśli :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

MAU

Od: Śro paź 24, 2012 11:45

Post » Wto cze 08, 2021 8:54 Re: *****Trochę Nowości - Biżuteria BIZANTICA, rozgrzewka :)

MAU pisze:Marta dbaj o siebie i oszczędzaj się.
Będzie dobrze, musi być. Tak wiele osób z miau Ci tego życzy , że nie może być inaczej :) :ok: :ok:
A ja tradycyjnie przesyłam Tobie i Dziewczynkom mnóstwo pozytywnej energii i najcieplejsze myśli :1luvu: :1luvu: :1luvu:

dołaczam sie do MAU :ok: :ok: :ok: :1luvu: i no.. głowa do góry :ok:

alessandra

Post » Wto cze 08, 2021 15:48 Re: *****Trochę Nowości - Biżuteria BIZANTICA, rozgrzewka :)

brooklynboogie pisze:Dziewczyny, wielkie dzięki za Wasze wsparcie...
Sama już nie wiem, co będzie, co robić, wpadłam w jakiś dół i ostrzę pazury by wdrapać się z powrotem na powierzchnię, a z Wami wiem że się uda. WIEM! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Decyzje będą po 15 czerwca, do tego czasu muszę się oszczędzać, łażę w kołnierzu usztywniającym jak głupek :ryk: a naćpanie prochami osiąga szczyty :strach:

Wystawię niedługo co mam już zrobione i - ha, ha, głowa do góry, chciałoby się powiedzeć :mrgreen:
Trzymamy się? :piwa:

Popatrz, w takich warunkach to się Twoja kreatywność wymyka wszelkiej kontroli :mrgreen: Możesz wymyślać biżuteryjne cudeńka,a gdy będzie lepiej zabierzesz sie do działania :ok: Ponoć z każdej sytuacji wynosimy coś pozytywnego. Choć przyznam, że gdy sama jestem przyklejona do łoża jako ten paralityk to ni olery pozytywu nie wyciągam. Tak wiem,już mi zasugerowano żebym się zaopatrzyła w lepsze, odlotowe tablety :P

Wszystkiego pozytywnego !! Będziemy tu zaklinać.

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

Post » Śro cze 09, 2021 4:17 Re: *****Trochę Nowości - Biżuteria BIZANTICA, rozgrzewka :)

Święte słowa, Kochane Wy moje :1luvu: :piwa: :ryk:
Gdyby nie Wy i nasze czarne wyrafinowane poczucie humoru, nie wiem, co by było! :smokin: :mrgreen:
Będę informować o sytuacji na froncie! :lol:

brooklynboogie

Post » Czw cze 10, 2021 8:10 Re: *****Trochę Nowości - Biżuteria BIZANTICA, rozgrzewka :)

tak jest :ok: zaklinamy -wszak czarne przynosi szczęście , a czarne w rUSZoFym to już w ogóle :wink: :ok:

ObrazekObrazek

alessandra

Post » Śro cze 16, 2021 4:48 Re: *****Trochę Nowości - Biżuteria BIZANTICA, rozgrzewka :)

alessandra pisze:tak jest :ok: zaklinamy -wszak czarne przynosi szczęście , a czarne w rUSZoFym to już w ogóle :wink: :ok:

ObrazekObrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu: CUDO :1luvu: :1luvu: :1luvu:

brooklynboogie

Post » Sob cze 19, 2021 7:48 Re: *****Trochę Nowości - Biżuteria BIZANTICA, rozgrzewka :)

Przepraszam za milczenie, ale jestem lekko podłamana - okazuje się że zabieg jest w moim przypadku teraz niemożliwy ze względu na inne zdrowotne "okoliczności towarzyszące". Mam nowe, silniejsze leki, po których łażę półprzytomna, ale boli mniej no i muszę się bardzo oszczędzać ruchowo w określonych punktach, co czyni ze mnie ,szczerze mówiąc, totalną pierdołę :(
Noel ma kontuzję łapy, ja muszę spać na podłodze, słowem - parka z nas niepowtarzalna. Ja na rentę za zdrowa, do pracy za chora i niezdolna. Nie chcę życ w takim państwie, ale muszę...

A ja i tak będę robić biżuty na ile zdołam. BO TWARDA SZTUKA JESTEM I BĘDĘ! :twisted:
Dziękuję Wam dziewczyny za WAS! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

brooklynboogie

Post » Sob cze 19, 2021 9:41 Re: *****Trochę Nowości - Biżuteria BIZANTICA, rozgrzewka :)

brooklynboogie pisze: Ja na rentę za zdrowa, do pracy za chora i niezdolna. Nie chcę życ w takim państwie, ale muszę...

Witaj w klubie :ok: I za zdrowie :201485

Koki-99

Od: Pt mar 23, 2007 13:48

[poprzednia][następna]