CatAngel pisze:LimLim pisze:Osiołkowi w żłobie dano...więc 5 kurczaków poproszę
i 5 jakie sama wybierzesz
Dobry wieczórkurczaczki z dziubkiem czerwonym czy kremowym
oj niedobra
z czerwonym poproszę

CatAngel pisze:LimLim pisze:Osiołkowi w żłobie dano...więc 5 kurczaków poproszę
i 5 jakie sama wybierzesz
Dobry wieczórkurczaczki z dziubkiem czerwonym czy kremowym

kasia.winna pisze:Poproszę 2 razy nr 30 i raz 34. Czy można też zamówić decoupage? Potrzebne mi ładne chusteczkowniki.
CatAngel pisze:kasia.winna pisze:Poproszę 2 razy nr 30 i raz 34. Czy można też zamówić decoupage? Potrzebne mi ładne chusteczkowniki.
A jaki wzór na chustecznikach konkretnie miałby byc. Bo to też zależy czy coś mamteraz robię już tylko na zamowienia
w sensie że nie mam gotowych w domu jak zdjęcia dodaje
kasia.winna pisze:CatAngel pisze:kasia.winna pisze:Poproszę 2 razy nr 30 i raz 34. Czy można też zamówić decoupage? Potrzebne mi ładne chusteczkowniki.
A jaki wzór na chustecznikach konkretnie miałby byc. Bo to też zależy czy coś mamteraz robię już tylko na zamowienia
Niezapominajki i poziomki z drugiego posta w wątku (pytam z mizerna ndzieja bo po ponad 6 lat)? Pudełko może być wysuwanym denkiem.
kasia.winna pisze:To się spokojnie rozejrzyj w swoich zapasach i daj znać. Ewentualnie jakieś inne drobne kwiatki też mogą być.
kasia.winna pisze:CatAngel pisze:kasia.winna pisze:Poproszę 2 razy nr 30 i raz 34. Czy można też zamówić decoupage? Potrzebne mi ładne chusteczkowniki.
Niezapominajki i poziomki z drugiego posta w wątku (pytam z mizerna ndzieja bo po ponad 6 lat)? Pudełko może być wysuwanym denkiem.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości