ametyst55 pisze:Ile takie małe powinno zjadać mokrej karmy ? mała waży ok 840 g , a nie zjada na raz nawet 10 g(tj. nawet nie połowę z 1/4 100 g szalki)
Matylda jadła do rozpuku, a to małe w ogóle nie ma apetytu![]()
Weta nie ma do wieczora i nie wiem czy szukać kogoś innego, czy dać jej na razie do jutra spokój. Bawi się, pije, robi siku i zrobiła kupkę , ale to jedzenie mnie niepokoi. I na dodatek musi na razie jeść to co moje bo u mnie w mieścinie poza whiskasem nie dostanę nic dla kittenów

mir.ka pisze:ametyst55 pisze:Ile takie małe powinno zjadać mokrej karmy ? mała waży ok 840 g , a nie zjada na raz nawet 10 g(tj. nawet nie połowę z 1/4 100 g szalki)
Matylda jadła do rozpuku, a to małe w ogóle nie ma apetytu![]()
Weta nie ma do wieczora i nie wiem czy szukać kogoś innego, czy dać jej na razie do jutra spokój. Bawi się, pije, robi siku i zrobiła kupkę , ale to jedzenie mnie niepokoi. I na dodatek musi na razie jeść to co moje bo u mnie w mieścinie poza whiskasem nie dostanę nic dla kittenów
te moje tymczasy zjadają dziennie 100 g mokrej na pyszczek, ale w 4 porcjach, ale poprawiaja suchym, mają do niego cały czas dostęp, mięso też dostają dodatkowo
mała śliczna

Atta pisze:Olera czytam, ze jakąś mielizne maszI o co tu chodzi
A to tylko małe niedorobione futerko. Eee no to wszystko po staremu
  Chyba to Ty pisałaś , że wyzbyłam się z tymczasów 

Nie przesadzajmy. Jest też ewentualność, że być moze nie widzisz, a ona wcina komary, albo inne  ametyst55 pisze:Atta pisze:Olera czytam, ze jakąś mielizne maszI o co tu chodzi
A to tylko małe niedorobione futerko. Eee no to wszystko po staremu
Ładne mi po staremuna razie niedorobione futerko siedzi w łazience , a jak się znudzi to drze ryja i trzeba się srajdką zajmować
Chyba to Ty pisałaś , że wyzbyłam się z tymczasów

wszędzie jej pełno , wszędzie się wciśnie, muszę mieć oczy naokoło głowy jak się bawi 
ametyst55 pisze:Zoja już ładnie je , szaleje i roznosi mi chałupęwszędzie jej pełno , wszędzie się wciśnie, muszę mieć oczy naokoło głowy jak się bawi

mir.ka pisze:ametyst55 pisze:Zoja już ładnie je , szaleje i roznosi mi chałupęwszędzie jej pełno , wszędzie się wciśnie, muszę mieć oczy naokoło głowy jak się bawi
ja mam 4 takie

mamaja4 pisze:Ja też mam cztery takie,z chorymi oczami

ametyst55 pisze:Kiedy można zaszczepić małą Zoję ? W sobotę skończyła pierwsze dawki odrobaczania i w czwartek była też odpchlona.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości