Katia K. pisze:W zuchach nie byłaś we wczesnej podstawówce? Pamiętam, że chodziło się na "zbiórki", może nie wszędzie.
Atta pisze:Dobra, ale my tu o zgrupowaniach, a książki czekają
Katia K. pisze:O, to tylko taka podpucha z Twojej strony była, że żadna z Ciebie harcerka. Nudno czy nie, ale doświadczenie masz. A ja tu z zuchami wyskakuję
Atta pisze:Dobra, ale my tu o zgrupowaniach, a książki czekają
alessandra pisze:Atta a të wodę perfumowaną też można poczytać?
Po składzie zapach niby odpowiada,ale gydys mogła powiedzieć,czy duszny czy taki bardziej kwiatowy?

Atta pisze:alessandra pisze:Atta a të wodę perfumowaną też można poczytać?
Po składzie zapach niby odpowiada,ale gydys mogła powiedzieć,czy duszny czy taki bardziej kwiatowy?
Jest ciepły, słodki i z tych mocniejszych, u mnie też dłuugo trzymał. Określany jako orientalno-kwiatowy, a ja bardziej odbieram ten zapach jako owocowy. Słodycz brzoskwini i wanilia wybija się u mnie mocniej.
Tu poczytasz zdanie innych: https://www.fragrantica.pl/perfumy/Jean ... -5660.html
Sucha skóra tak nie absorbuje, na tłustej lepiej rozkwitają zapachy, są wielowymiarowe. I co zauważam z doświadczeń z koleżankami, że jeśli mamy szczupła rąsie, szyję (miejsca, gdzie się skrapiamy mają mniej tłuszczu podskórnego) to chyba zapach nie jest w stanie sie tak rozwinąć. Pamiętam koleżankę z pracy sprzed lat, sprzedałam jej piżmowy perfumy, a potem namiętnie wąchałam po nadgarstkach. Dziwne to było![]()
Podziwiam nieustająco Twoją inwencję twórczą i zaangażowanie

alessandra pisze:O no to u mnie oj, ma się gdzie rozwijac![]()
Atta chciałam podziękować baaardzo,entuzjastycznie sięgnęłam po telefon,ale wszak ludziska pracują i pewnie Ty także masz zajęcia,więc tutaj pozwolę sobie piac a nawet pjac zachwyty![]()
Nie wiem czy zakupy czy nie aby reszta zawsze mnie bardziej ekscytuje ,gdy przychodzi paczka od Ciebie![]()
Koty swoją drogą uwielbiają,bo zawsze się coś trafi dla nichPodziwiam nieustająco Twoją inwencję twórczą i zaangażowanie
![]()
Z serca dziękuję i w końcu ,gdy czas mnie tak nie goni, postaram się jakoś bardziej niż tylko słowami okazać pidziekowanie![]()
Zapach od jakiegoś czasu wciąż się na mnie rozwijai bardzo mi się podoba
Z książką,jak zwykle,gratka dla kolekcjonera, dziękuję
Za to materia owijająca zapach nada się jako ozdobnik bieżnikowy w porze świątecznej Atta pisze:alessandra pisze:O no to u mnie oj, ma się gdzie rozwijac![]()
Atta chciałam podziękować baaardzo,entuzjastycznie sięgnęłam po telefon,ale wszak ludziska pracują i pewnie Ty także masz zajęcia,więc tutaj pozwolę sobie piac a nawet pjac zachwyty![]()
Nie wiem czy zakupy czy nie aby reszta zawsze mnie bardziej ekscytuje ,gdy przychodzi paczka od Ciebie![]()
Koty swoją drogą uwielbiają,bo zawsze się coś trafi dla nichPodziwiam nieustająco Twoją inwencję twórczą i zaangażowanie
![]()
Z serca dziękuję i w końcu ,gdy czas mnie tak nie goni, postaram się jakoś bardziej niż tylko słowami okazać pidziekowanie![]()
Zapach od jakiegoś czasu wciąż się na mnie rozwijai bardzo mi się podoba
Z książką,jak zwykle,gratka dla kolekcjonera, dziękuję
Twą ekscytację słyszeliśmy w gabinecie, a już leżałam i narzędzia dentystyczne tak magicznie na mnie oddziałują, że nie śmiałam sięgać po torebkę
Cieszę się,że samo rozpakowanie Cię ucieszyło, bo wewnątrz szału nie było. No wiesz, gdybym umiała zrobić tak,że po otwarciu konfetti wystrzeliwuje O! to by było extraKiedyś tam próbowałam, ale marnie wyszło, a po teście miałam w olere sprzątania, bo wsadziłam cekinowe drobiny, takie foliowe i to się elektryzowało. Noooo obdarowana nie poczuła tego, ale mnie ogarnęło coś na wzór podniecenia w połączeniu z udarem
Za to materia owijająca zapach nada się jako ozdobnik bieżnikowy w porze świątecznej
![]()
Zapach jest przyjemny, pudrowy, więc otuli Cię w dzięń, w nocy, latem i zimąNie dzielę zapachów na wiosenno-letnie i jesienno-zimowe, choć wiadomo, te same akordy inaczej wybrzmiewają ze względu na warunki otoczenia.
o rany,jak doszłaś już do skonstruowania czegoś,co eksploduje,nie wiem czy się bać ,czy lizusostwo uskuteczniać,bo czady niepewne s warto się nauczyć od kogoś 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość