brooklynboogie pisze:A kramik otworzę niestety dopiero na początku stycznia, niedługo dołożę kilka rzeczy, ale z całością się nie wyrobię wcześniej, coraz "weselej" u mnie.
oo! czyli trzeba Cię bacznie obserwować
brooklynboogie pisze:A kramik otworzę niestety dopiero na początku stycznia, niedługo dołożę kilka rzeczy, ale z całością się nie wyrobię wcześniej, coraz "weselej" u mnie.
Atta pisze:brooklynboogie pisze:A kramik otworzę niestety dopiero na początku stycznia, niedługo dołożę kilka rzeczy, ale z całością się nie wyrobię wcześniej, coraz "weselej" u mnie.
oo! czyli trzeba Cię bacznie obserwować

alessandra pisze:i my jesteśmy na pokładzie, chwiejnym jeszcze krokiem, ale możemy na duchu podtrzymać i dobre mysli słać![]()
![]()

brooklynboogie pisze:alessandra pisze:i my jesteśmy na pokładzie, chwiejnym jeszcze krokiem, ale możemy na duchu podtrzymać i dobre mysli słać![]()
![]()
Chwiejny krok na niestabilnej powierzchni paradoksalnie pomaga utrzymać pion![]()
Ja pojawię się po 7 stycznia![]()
Jeszcze będzie przepięknie, jeszcze będzie normalnie...
![]()
![]()
brooklynboogie pisze:alessandra pisze:i my jesteśmy na pokładzie, chwiejnym jeszcze krokiem, ale możemy na duchu podtrzymać i dobre mysli słać![]()
![]()
Chwiejny krok na niestabilnej powierzchni paradoksalnie pomaga utrzymać pion![]()
Ja pojawię się po 7 stycznia![]()
Jeszcze będzie przepięknie, jeszcze będzie normalnie...
![]()
![]()

Koki-99 pisze:Halo, haloJak tam idzie produkcja cudowności?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości