ruda32 pisze:Chciałam wszystkim podziękować-w końcu poczułam ,że coś mogę
jak traci się pracę i jest się osobą bezrobotną tak łatwo wpaść w kanał beznadziejności

jak traci się pracę i jest się osobą bezrobotną tak łatwo wpaść w kanał beznadziejności

, Ty się tu nie rozczulaj nad sobą, tylko bierz się za robotę, bo świętą nadchodzą, a zamówień masz duzo różnych. Wysłać musisz trochę wcześniej, bo poczta jak działa każdy wie EVA2406 pisze:ruda32 pisze:Chciałam wszystkim podziękować-w końcu poczułam ,że coś mogę
ruda, Ty się tu nie rozczulaj nad sobą, tylko bierz się za robotę, bo świętą nadchodzą, a zamówień masz duzo różnych. Wysłać musisz trochę wcześniej, bo poczta jak działa każdy wie

ruda32 pisze:EVA2406 pisze:Pewnie, że wyjątkowe, bo nigdzie takich nie ma
gwiazdek nie ma nawet na allegro
Dorota Wojciechowska pisze:naprawdę ślicznezacznij robić hurtowo
ja bym z 10 chciała
![]()
Kolorów to nie wiem jeszcze

Dorota Wojciechowska pisze:Dorota Wojciechowska pisze:naprawdę ślicznezacznij robić hurtowo
ja bym z 10 chciała
![]()
Kolorów to nie wiem jeszcze
Aniu ja juz się zdecydowałam i chcę 3 okienne większe (kolory może coś z zielenią, czerwienią- ściany mam takie cynamonowo, łososiowe)
4 mniejsze - kolory wg uznania i zapasów materiałowych![]()
i 2 kartki świąteczne :może być jedna z choinką i jedna z aniołkiem![]()
I wtedy juz z tymi moimi torebkami możesz wysłąć .
Podaj cene za te gwiazdki i kartki to od razu ci wyslę przelew
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość