J.D. pisze:Wczoraj otrzymałam kagańczyki...super sprawa![]()
![]()
Zachęcam każdego kto posiada wściekłego kota
Cieszę się, że dotarł i że się podoba

J.D. pisze:Wczoraj otrzymałam kagańczyki...super sprawa![]()
![]()
Zachęcam każdego kto posiada wściekłego kota

jopop pisze:znów dzięki kagańcowi udało mi się zrobić zastrzyk jednemu potfffforowi

maix pisze:Mam pannę miaukunkę, śliczną słodką królewnę (6 kg), która niestety przy próbie rozczesania sierści na pupie zamienia się w warczącego owczarka niemieckiegomyślę, że mogłaby odgryźć palca... niechcąco, bo to dobry kotek
Na prezent dla siostry też 1 średni poproszę - t.zn. nie dla niejtylko dla jej dużych kotecków (MCO i BRI długowłosy, duże i średnie głowy)
Brytek ma tą głowę dość dużą, jak mu się nie zmieści do namordnika, to będziemy prosić o uszycie większego na zamówienie (jeśli można...)
Potrzebuję też mały, na kotki po 2-3 kg i na kotkę bardzo małą, taką 1,5 kg. Ma malutką główkę i ostre ząbki. Jak mały będzie za duży na tą najmniejszą kotę, to pomyślimy o kapturku w rozmiarze XS - jeżeli jest taka możliwość?
Reasumując: 2 średnie (chętnie szare) i 1 mały (inny kolor)
Poprzymierzam i zobaczę, komu ew. dokupić lub prosić o model w nietypowym rozmiarze![]()
Czekam na priv
kotydwa12 pisze:Poproszę o 3 średnie, kolory bez znaczenia (byle różne). Z mojego punktu widzenia rewelacja (a i weci w zachwycie ) pobieranie krwi nie trwało trzy do czterech godzin tylko standardowe 15 minut i po raz pierwszy nie proponowano mi by z koteckiem "pójść do konkurencji".
Czy numer konta aktualny?
Odbiorę jak poprzednio osobiście.
włóczka pisze:Mały szary poproszęCzy numer konta taki sam jak przedtem?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości