magicmada pisze:Poproszę naszyjnik 10, czy na kolczyki Luna jest jeszcze szansa?
Dziękuję!
Już zapisuję 
magicmada pisze:Poproszę naszyjnik 10, czy na kolczyki Luna jest jeszcze szansa?
Już zapisuję 
brooklynboogie pisze:Atta pisze:Zarezerwuję 7 i 8 , bo zanim sąsiadka mnie nawiedzi, to już nic nie zostanieSówki turkusowe śliczne
Dziękuję!Sówki bardzo zgrabne, mam jeszcze opalizujące niebieskie
Atta pisze:brooklynboogie pisze:Atta pisze:Zarezerwuję 7 i 8 , bo zanim sąsiadka mnie nawiedzi, to już nic nie zostanieSówki turkusowe śliczne
Nie nooo, po prostu masakra! Zeżarło mi interneta w trakcie oglądu sprawyAle zdecydowała się na księżycowe nr 8.
Dobra, podliczać je i będzie szedł pieniądz. Mam nadzieje, że przelew poleci szybciej niż mój internet
mamut pisze:Atta pisze:brooklynboogie pisze:Atta pisze:Zarezerwuję 7 i 8 , bo zanim sąsiadka mnie nawiedzi, to już nic nie zostanieSówki turkusowe śliczne
Nie nooo, po prostu masakra! Zeżarło mi interneta w trakcie oglądu sprawyAle zdecydowała się na księżycowe nr 8.
Dobra, podliczać je i będzie szedł pieniądz. Mam nadzieje, że przelew poleci szybciej niż mój internet
Atta, czy Ty zwalniasz rezerwację nr 7 - Kolczyki "Fortuna"?
Jeżeli okaże się że nr 7 jest wolny, to ja poproszę.
Atta pisze:mamut pisze:Atta pisze:brooklynboogie pisze:Atta pisze:Zarezerwuję 7 i 8 , bo zanim sąsiadka mnie nawiedzi, to już nic nie zostanieSówki turkusowe śliczne
Atta, czy Ty zwalniasz rezerwację nr 7 - Kolczyki "Fortuna"?
Jeżeli okaże się że nr 7 jest wolny, to ja poproszę.
Tak, kotecki są uwolnioneRezerwowałam długie dla sąsiadki, a zadowoliła się jedną parą. Potem może żałować

brooklynboogie pisze:magicmada pisze:Poproszę naszyjnik 10, czy na kolczyki Luna jest jeszcze szansa?
Dziękuję!Już zapisuję
Co do kolczyków Luna - mam nadzieję, że tak, upewnię się i odpowiem wieczorem, dobrze?
![]()
magicmada pisze:brooklynboogie pisze:magicmada pisze:Poproszę naszyjnik 10, czy na kolczyki Luna jest jeszcze szansa?
Dziękuję!Już zapisuję
Co do kolczyków Luna - mam nadzieję, że tak, upewnię się i odpowiem wieczorem, dobrze?
![]()
Dobrze:)
morelowa pisze:Na co pomagają?? Na 'nerwy' może??
brooklynboogie pisze:morelowa pisze:Na co pomagają?? Na 'nerwy' może??
Tak. Na OPANOWANIE w trudnej sytuacji.
Atta pisze:To nad czym teraz pracujesz? Dokładka przedświąteczna?
A ja sobie od Avian kupiłam piękne książki o minerałach, magii, numerologi i tarocie. Będzie co studiować w długie zimowe wieczory
Ja oprócz oglądania (wisiorek jedynie przez woreczek) miałam przyjemność picia herbatki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości