12zł
choinka - 15cm
bombka - albo 8,5cm albo 9cm po skończeniu nie pamiętam dokładnie
szyszka - 12cm
dzwonek - 9cm

Serca Różne kolorki

Tegoroczne wzorki będą jeszcze 4wzorki dodane

Sihaja pisze:W jakiej cenie bombeczki, szyszunie, dzwoneczki? I to jest rozmiar takiej średniej czy małej bombeczki?
CatAngel pisze:
Czy to zamówienie jest na jakas specjalna okazjeczy moge sobie spokoinie robic

milena88 pisze:Super, jaki koszt takiej szafeczki?
takie moje małe marzenie na spokojnie bez pospiechu, dla siebie. I dokupiłabym wiszące serduszka z takim samym motywem z resztek serwetkowych
wyceń mi to na pw milena88 pisze:Masz coś typowo z malinami? Truskawka + malinka było, a inny wzór może tego typu?
Taka szafeczka jak na pierwszej stronie w stylu fiołkowym, wzór szafki dostępny? Ona by zmieściła chyba większe czy samochodowe klucze na tych dolnych uchwytach..? jak bardzo mała ona jest? Taka biała z wzorkiem malinowo truskawkowym albo takim owocowym truskawka malina. Do powieszenia. Krótki napis własnej sentencji z wesela... da rade dokleić na drzwiczkach/kartka na cały środek i na to akcent owocowy z zielonym listkiem zewnątrz i może inny napis od wewnątrz na drzwiczkach czy inaczej? Druk laserowy by się nie rozlał? Całość mocno polakierowana by było można czasem pod prysznicem z kurzu opłuknąć..takie moje małe marzenie na spokojnie bez pospiechu, dla siebie. I dokupiłabym wiszące serduszka z takim samym motywem z resztek serwetkowych
wyceń mi to na pw
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości