MartaK
dorotak97
mjs
milu
PearlRain
MartynaP
koci-swiat
błyskawiczna wysyłka 
MariaD pisze:Ostrzegam przed użytkownikiem Jamagda. Licytując w bazarku otrzymała dane osobowe i numer konta do przelewu beneficjenta bazarku na pw. Dane te udostepniła w poście na ogólnodostępnym forum Koty.
Edit: w związku z faktem przeproszenia przez użytkownika magaaaa za zacytowanie podanych danych osobowych - ostrzeżenie usuwam.

Amika6 pisze:MariaD pisze:Ostrzegam przed użytkownikiem Jamagda. Licytując w bazarku otrzymała dane osobowe i numer konta do przelewu beneficjenta bazarku na pw. Dane te udostepniła w poście na ogólnodostępnym forum Koty.
Edit: w związku z faktem przeproszenia przez użytkownika magaaaa za zacytowanie podanych danych osobowych - ostrzeżenie usuwam.
MariaD, czy nie uważasz, że w stosunku do Jamagda też mijasz się z prawdą?
I nie chodzi mi o fakt zacytowania przez Jamagda na kotach czyichś danych, a jedynie o tekst, który wyblodowam jako całkowicie nieprawdziwy.
MariaD pisze:Amika6 pisze:MariaD pisze:Ostrzegam przed użytkownikiem Jamagda. Licytując w bazarku otrzymała dane osobowe i numer konta do przelewu beneficjenta bazarku na pw. Dane te udostepniła w poście na ogólnodostępnym forum Koty.
MariaD, czy nie uważasz, że w stosunku do Jamagda też mijasz się z prawdą?
I nie chodzi mi o fakt zacytowania przez Jamagda na kotach czyichś danych, a jedynie o tekst, który wyblodowam jako całkowicie nieprawdziwy.
Tego nie wiem. To co było na wątku to tylko domysły.
Amika6 pisze:A mnie zastanawia tylko jedno.
Jak można zdobyć czyjeś dane na Kocim Bazarku nie licytując niczego u tej osoby, ani w żadnym innym zrobionym na rzecz tej osoby, która ma na myśli MariaD![]()
To są wszyskie posty Jamagda na Kocim Bazarku - 4 wpisy.
Na Pchlim Targu nie ma ani jednego jej posta.![]()
kociczka39 pisze:MEGA POZYTYW dla GATTARY
Cudeńka zrobione,w try-miga,żebym mieszkała w tym samym mieście to bym je miała w ciągu nawet nie pół godziny
Piękny talent - zaznaczam i polecam![]()
Przesyłka expressowa niemalże
Koperta zapakowana,jakby w środku było szkło,PERFECT !!!
Po prostu jestem pod dużym wrażeniem i mega zadowolona
Pozdrawiam Gattarkę i życzę dużo sukcesów na Targu,a na bank takowe będą
I dziekuje

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości