Atta pisze:Ekhem, nie mogę znaleźć wina. Wypiłaś?

Atta pisze:Minie niebawem 5 lat, a to wydatek 3stówek był, nie che nawet zgadywac ile dziś. A ma jeszcze kły, więc nigdy nic nie wiadomo

ametyst55 pisze:Atta pisze:Ekhem, nie mogę znaleźć wina. Wypiłaś?
NieTwoje 9e jest odłożone, pozostałe muszę jeszcze raz wystawić bo mi się skasowało
ametyst55 pisze:Atta pisze:Minie niebawem 5 lat, a to wydatek 3stówek był, nie che nawet zgadywac ile dziś. A ma jeszcze kły, więc nigdy nic nie wiadomo
Razem z badaniami Malwinki zapłaciłam 470 zł
To z kotem Cote, to jest czerwone półsłodkie - nr 8eAtta pisze:ametyst55 pisze:Atta pisze:Ekhem, nie mogę znaleźć wina. Wypiłaś?
NieTwoje 9e jest odłożone, pozostałe muszę jeszcze raz wystawić bo mi się skasowało
Sąsiadka reflektuje to możesz bez wystawiania od razu do pudełka. To czerwone

ametyst55 pisze:To z kotem Cote, to jest czerwone półsłodkie - nr 8eAtta pisze:ametyst55 pisze:Atta pisze:Ekhem, nie mogę znaleźć wina. Wypiłaś?
Atta pisze:ametyst55 pisze:To z kotem Cote, to jest czerwone półsłodkie - nr 8eAtta pisze:ametyst55 pisze:Atta pisze:Ekhem, nie mogę znaleźć wina. Wypiłaś?
Z kotem czy bez pewnie będzie równie dobreważne,że czerone.

mir.ka pisze:ale półsłodkie, fuj
Atta pisze:mir.ka pisze:ale półsłodkie, fuj
A jakie nie fuj?Osobiście od kilku lat wybieram białe, też głownie półsłodkie. Wytrawne przejdzie jedynie do obiadu. Wytrawne francuskie brrr, a włoskie jeszcze bardziej brrrrr. Kwas jak ocet

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość