alessandra pisze:a swoje poznałaś![]()

Thorkatt pisze:Tulinek, masz moce przerobowe? Włóczkę podaruję, na pw.
, od czego ma siem kota , nie? T.
Jak manna z nieba ta włoczka
, bo bazarki na dobry cel by sie przydały , dziekuję 
Kota i serweta! One som cuuudowne, tak ufnie wlepiają w nas ślepia 
alessandra pisze:To prawda.Obydwa cudne i wyjątkowe , małe suwaczki: Chiquita i Bentley![]()
![]()
Dzisiaj coś nowego chcę pokazać : w kolorach ziemi , mięsisty koc ,ale i świetna mata , słowem dwa w jednymrobiony na szydełku
i kawa z mlekiem w cętki , kolor jak na zdjeciach bardzo luźny splot , robiony na drutach bardzo miękki koc , duży 80cm x 80cm bez frędzlico prawda ten juz kupiony, ale mogę zrobić na życzenie
![]()

miło się robi wełnianki, ale prawdę mówiąc już trochę tęsknię za ogrodem , wyglądam razem z kotami kiedy wiosna przyjdzie i będę mogłazagrzebać sie w prawdziwych kolorach ziemi alessandra pisze:dziękujęmiło się robi wełnianki, ale prawdę mówiąc już trochę tęsknię za ogrodem , wyglądam razem z kotami kiedy wiosna przyjdzie i będę mogłazagrzebać sie w prawdziwych kolorach ziemi

alessandra pisze:mówisz,że może przysneła pod krzakiem i trzeba obudzić?ciemierniki powinny kwitnąć i wilcze łyko o tej porze roku

alessandra pisze:coś mi sie wydaje,że mam ten jaśminno i pamiętaj jeszcze o pacioreczniku, bo przez moją chorobę nie udało sie w końcu przed zima przenieśc

alessandra pisze:Chciałabym dzisiaj fanom wełnianek pokazać, jak nie tylko czasochłonna ale i twórcza jest to działalność -czyli widelec w akcji![]()
Na filmiku zobaczycie jak powstaje broszka
https://www.youtube.com/watch?v=P9QHSLmYMkA

Użytkownicy przeglądający ten dział: Migotka123 i 1 gość