czarno-czarni pisze:paczka jak zawsze przesuperpięknaiwogóle
czarno-czarni pisze:paczka jak zawsze przesuperpięknaiwogóle

ametyst55 pisze:Atta pisze:Dorzuć do wspólnotowego koszyczka 120a. Perfumowany balsam do ciała AVON ATTRACTION . Zarezerwuję też wstępnie 17a. Odżywczy krem , bo pewności nie mam, a widzę jeszcze inne kremy pod oczy
Dziękujęodłożone i zarezerwowane

Atta pisze:ametyst55 pisze:Atta pisze:Dorzuć do wspólnotowego koszyczka 120a. Perfumowany balsam do ciała AVON ATTRACTION . Zarezerwuję też wstępnie 17a. Odżywczy krem , bo pewności nie mam, a widzę jeszcze inne kremy pod oczy
Dziękujęodłożone i zarezerwowane
Wstępnie miał byc inny pod oczy,ale rozważyła wypróbowanie czegoś nowego, więc dopakować
dołożone 

SabaS pisze:To proszę jeszcze 4a, 26a, 47a i 44a. I jeśli nie planujesz dokładki w najbliższym czasie, to proszę o podsumowanie z wysyłką

SabaS pisze:To się wstrzymaj z wysyłką jeśli możesz, przeleję pieniądze za dziś i wczoraj

ametyst55 pisze:Zapraszam na zakupy![]()
Kotusie przyjechały od weta .
U Mai wszystko OK - obraz jelit w USG bez zmian , krew bez odchyleń, czyli to chyba nie było IBD![]()
Natomiast u Nikitki gorzej, wet pobrał wycinek zmiany spod języka i wysłał na hist-pat.
Koszt badań to 240 zł

ametyst55 pisze:Skopiuję się z drugiego bazarkuametyst55 pisze:Zapraszam na zakupy![]()
U Mai wszystko OK - obraz jelit w USG bez zmian , krew bez odchyleń, czyli to chyba nie było IBD![]()
Natomiast u Nikitki gorzej, wet pobrał wycinek zmiany spod języka i wysłał na hist-pat.
Koszt badań to 240 zł

Atta pisze:ametyst55 pisze:Skopiuję się z drugiego bazarkuametyst55 pisze:Zapraszam na zakupy![]()
Koszt badań to 240 zł
Oj ! to ja będę mentalnie czynić zakusy,żeby nic niedobrego n ie wyszło

SabaS pisze:To czekam co zaoferujesz i na dobre wieści od weta teża na razie kciuki potrzymam za Nikitkę
![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość