kaja555 pisze:Mamy info, że Wojtek L. nadal szuka kotów. Podaje, że ktoś z rodziny kotka odbierze w jego imeniu. Może wykorzystywać do tego osoby trzecie. Jest prośba, zeby jak najwięcej osób popisało na tablicy do ludzi ze swoich miast ostrzeżenia, szczególnie do karmicieli oraz do osób, które nie wymagają wizyty oraz umowy adopcyjnej. Może dałoby się admina tablicy jakos zaangażować, że np. każdy wystawiający koty dostałby z automatu ostrzeżenie, ale nie wiem czy taki pomysł jest realny.
Ja-Ba pisze:kaja555 pisze:Mamy info, że Wojtek L. nadal szuka kotów. Podaje, że ktoś z rodziny kotka odbierze w jego imeniu. Może wykorzystywać do tego osoby trzecie. Jest prośba, zeby jak najwięcej osób popisało na tablicy do ludzi ze swoich miast ostrzeżenia, szczególnie do karmicieli oraz do osób, które nie wymagają wizyty oraz umowy adopcyjnej. Może dałoby się admina tablicy jakos zaangażować, że np. każdy wystawiający koty dostałby z automatu ostrzeżenie, ale nie wiem czy taki pomysł jest realny.
przeklejam z wątku : viewtopic.php?f=1&t=153652
animalon pisze:Mam małe pytanko? CatAngel pieski też możesz ogłosić ?

będę miała tekst to podrzucę z kasą monitomi pisze:A czy zaginionym zwierzakom też robisz ogłoszenia? Jeśli tak to rozumiem, że mailem można wysyłać na adres z pierwszej strony?
monitomi pisze:monitomi pisze:A czy zaginionym zwierzakom też robisz ogłoszenia? Jeśli tak to rozumiem, że mailem można wysyłać na adres z pierwszej strony?
no to się zacytuję, bo chyba umknęło

.Jeszcze teraz mam łzy w oczach.Pani wybiera się z nią do weta na wizytę kontrolną,odrobaczenie i odpchlenie,ogólne zbadanie.anksunamun pisze:Ha,dzięki ogłoszeniom Cat Angel koteńka Marusia ,którą znalazłam na drodze będzie miała domek stały w katowicach.Ogłoszenia wyszły zaledwie wczoraj .Gosiu jeszcze raz wielkie dzięki

anksunamun pisze:Ja,stara baba poryczałam się jak głupia za koteńką.Jeszcze teraz mam łzy w oczach.Pani wybiera się z nią do weta na wizytę kontrolną,odrobaczenie i odpchlenie,ogólne zbadanie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości