Tutaj lawendowy wyluzowany gość
do nabycia tutaj zapraszam https://www.etsy.com/listing/655613116/ ... ve_1&frs=1
i poniżej "wuzetka'
do nabycia będzie na bazarku dla Tesli już wkrótce
a tu " się robi " dopiero
i nowy pomysł

alessandra pisze:Koniec roku wełniankowego przypieczętowujemy taką oto niespodzianką dla forumowiczów :
kotek wybiera wełniankę na etsy , Duża płaci połowę ceny![]()
Jak to zrobić?
Rejestracja to kilka sekund
potem rzut do koszyka i kliknięcie opcji płatności" other"
na maila podaję dane jak przy bazarkach , po wpłacie wysyłam , koszty wysyłki ponoszę ja
serdecznie zapraszam do 31 grudnia na zakupy![]()
zapłata 7 dni od zakupów![]()
https://www.etsy.com/shop/Catluckydog?r ... eader-name
Śmiało proszę pytać

alessandra pisze:Wiem, Mireczko, niestety, długość parapetów ograniczona jest, chyba że planujecie rozbudowę
Do końca roku jeszcze wielkie dzieło kończę jako godne zakończenie tegoż i w Nowy czymś odmiennym wejść wypada![]()
Pomysły mam, tylko gorzej z czasem i siłami , no i na nitkę trzeba zarobić

mir.ka pisze:alessandra pisze:Wiem, Mireczko, niestety, długość parapetów ograniczona jest, chyba że planujecie rozbudowę
Do końca roku jeszcze wielkie dzieło kończę jako godne zakończenie tegoż i w Nowy czymś odmiennym wejść wypada![]()
zamiast rozbudowywać mozemy odkupić piętro
alessandra pisze:mir.ka pisze:alessandra pisze:Wiem, Mireczko, niestety, długość parapetów ograniczona jest, chyba że planujecie rozbudowę
zamiast rozbudowywać mozemy odkupić piętro
ja jestem jak najbardziej za![]()
myslę,że koty także

alessandra pisze:mmmm super, a na każdym poddupnik koci![]()

mir.ka pisze:alessandra pisze:mmmm super, a na każdym poddupnik koci![]()
![]()
raczej nie , bo to na dużej klatce schodowej, praktycznie bez okien, no to jak wygladać![]()
a wam by pasowało dużo poddupniczków sprzedać![]()
okien do wyglądania miałyby tam 5

alessandra pisze:mir.ka pisze:alessandra pisze:mmmm super, a na każdym poddupnik koci![]()
![]()
raczej nie , bo to na dużej klatce schodowej, praktycznie bez okien, no to jak wygladać![]()
a wam by pasowało dużo poddupniczków sprzedać![]()
okien do wyglądania miałyby tam 5
aj, problemy robisz: jak byś postawiła tam akwarium byłoby co oglądać
![]()
i jeszcze 5 okien![]()
jeszcze bardziej jestem za![]()
czekaj, jak to kotom powiem, tez mnie poprą![]()

mir.ka pisze:
znalazłam jeszcze coś dla Ciebie, w sumie jest 5 wydawnictw z robótkami na drutach i szydełku

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość