Mruczeńka1981 pisze:Tylko melisowy w lodowce<3
Bast pisze:Mruczeńka1981 pisze:Bast pisze:Witam, czy można jeszcze zamawiać?
Poszukuję czegoś do problemowej cery "po 30-stce", przesuszonej i przetłuszczającej się jednocześnie.
Czy ten krem do cery dojrzałej ze skłonnościami do trądziku byłby OK, czy lepiej jakiś przeciwzmarszczkowy?
Myślałam też o tym olejku oczyszczającym.
Mogłabym prosić o radę. Jestem alergikiem ze skłonnościami do AZS czy pokrzywki :/
olejek byłby wskazany,na noc krem krem z łopianem a na dzień krem truskawkowy polecam
To ja na razie poproszę krem na noc i olejek (z instrukcją obsługi).
Zobaczę jak moja skóra je toleruje.
A coś pod oczy by się znalazło?
Proszę o namiary na konto i kwotę, którą mam przelać
Mruczeńka1981 pisze:Bast pisze:Mruczeńka1981 pisze:Bast pisze:Witam, czy można jeszcze zamawiać?
Poszukuję czegoś do problemowej cery "po 30-stce", przesuszonej i przetłuszczającej się jednocześnie.
Czy ten krem do cery dojrzałej ze skłonnościami do trądziku byłby OK, czy lepiej jakiś przeciwzmarszczkowy?
Myślałam też o tym olejku oczyszczającym.
Mogłabym prosić o radę. Jestem alergikiem ze skłonnościami do AZS czy pokrzywki :/
olejek byłby wskazany,na noc krem krem z łopianem a na dzień krem truskawkowy polecam
To ja na razie poproszę krem na noc i olejek (z instrukcją obsługi).
Zobaczę jak moja skóra je toleruje.
A coś pod oczy by się znalazło?
Proszę o namiary na konto i kwotę, którą mam przelać
Na chwilę obecną łopianowy i olejek.
właśnie miałam pisać, czyli łopianowy, olejek i pod oczy tak?

Mrata pisze:Mam już melissowy, zupełnie coś innego niż te "sklepowe". Nic mi nie wyskoczyło na pyszczku, skóra gładka. Fajny. W lodówce trzymać, mówicie ?

jozefina1970 pisze:Mruczeńko, dostałam kremy wczoraj, mój melisofy fajny, ładnie pachnie, wysmarowałam się na noc i od razu widzę efektya buzia gładka.
Czy kremy mam przechowywać w lodówce? W domu mam około 20 stopni, nie wiem jaka temperatura jest dla nich odpowiednia, na razie wrzuciłam do lodówki.
Czy przewidujesz jakieś kremy do rąk. Oprócz tego do paznokci?
lusesita pisze:czy jeszcze można cosik zamówić?? bo jakoś nie doczytałam, że nie można... ale ja ślepawam
Mruczeńka1981 pisze:lusesita pisze:czy jeszcze można cosik zamówić?? bo jakoś nie doczytałam, że nie można... ale ja ślepawam
można
lusesita pisze:Mruczeńka1981 pisze:lusesita pisze:czy jeszcze można cosik zamówić?? bo jakoś nie doczytałam, że nie można... ale ja ślepawam
można
bosko![]()
to ja to cudo na zmarszczki poproszęa co, bedę starą - młodą matką
Mruczeńka1981 pisze:lusesita pisze:Mruczeńka1981 pisze:lusesita pisze:czy jeszcze można cosik zamówić?? bo jakoś nie doczytałam, że nie można... ale ja ślepawam
można
bosko![]()
to ja to cudo na zmarszczki poproszęa co, bedę starą - młodą matką
szafranowe?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość