maneki pisze:Oo, te kolczyki mnie zainteresowały. Znalazłam stary wątek, rozumiem, że nadal takie cuda dziergasz? Może wrzucisz na ten wątek, może inne osoby się zachwycą, a ja pomyślę, czyby jakieś nie zakupić...
albo dobra zapytam, bo tak będzie wygodniej dla mnie, bo pójdzie z jedną przesyłką:)
czy dałoby się zrobić takie kolczyki, jak na tym zdjęciu: http://imageshack.us/photo/my-images/541/kolczykinasprzeda016.jpg/ tylko fioletowe z żółtym lub czarnym koralikiem? I ile by kosztowały? Bo stara cena to 12 zł, ale to dawno temu, więc może teraz jest inna?
I ten wachlarz czarno-biały mi się podoba..., jak by się dało, to też by chciała
Luda pisze:maneki pisze:Oo, te kolczyki mnie zainteresowały. Znalazłam stary wątek, rozumiem, że nadal takie cuda dziergasz? Może wrzucisz na ten wątek, może inne osoby się zachwycą, a ja pomyślę, czyby jakieś nie zakupić...
albo dobra zapytam, bo tak będzie wygodniej dla mnie, bo pójdzie z jedną przesyłką:)
czy dałoby się zrobić takie kolczyki, jak na tym zdjęciu: http://imageshack.us/photo/my-images/541/kolczykinasprzeda016.jpg/ tylko fioletowe z żółtym lub czarnym koralikiem? I ile by kosztowały? Bo stara cena to 12 zł, ale to dawno temu, więc może teraz jest inna?
I ten wachlarz czarno-biały mi się podoba..., jak by się dało, to też by chciała
Maneki te kolczyki z perełką zrobię Ci za 12 zł, natomiast wachlarze są po 20 zł. Kosztów wysyłki już nie doliczam, bo z dzwonkami paczką Ci wyślę.
Dziergać?

kotkins pisze:Choinka ubrana gwiazdkami przecudna.
Niestety nie zmieściły się dzwonki, ale za rok, w nowym domu planujemy 2,5 m choinki, zmieści się wszystko (na czubku biały kot?)
Dziękujemy za przecudne ozdoby i życzymy Wszystkiego Najkociejszego Szanownej Autorce:)
No i gwiazdki się nie tłuką pod wpływem kotów...
Rooda pisze:ja wiem że dziś Wigiliaale po Świętach, Sylwestrze etc czy dałoby się zamówić 10 czerwonych gwiazdek?
absolutnie mi się nie spieszy, bo to dla koleżanki, która zachwyciła się moimi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości