SZUKAM dochodzącej opieki dla 3 kotów w LIPCU - ŁÓDŹ

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Pt cze 01, 2012 21:09 SZUKAM dochodzącej opieki dla 3 kotów w LIPCU - ŁÓDŹ

Wątek jest jeszcze po części hipotetyczny bo na ten moment nie wiem jak sytuacja na 100% będzie wyglądała, ale wolę wcześniej zapytać i się zorientować.

Dotąd pod moją nieobecność koty odwiedzali moi rodzice, ale może się tak stać, że w tym roku nie będą mogli tego zrobić.

Zależy by to była osoba zaufana, bo pod opieką będzie miała moje 3 największe skarby :mrgreen: , znająca się na kotach, najchętniej mieszkająca w okolicy.

Ale do rzeczy :

- mieszkam na Nowy Rokiciu ( okolice Pabianickiej i JP II )
- szukam opieki na 14 dni w lipcu, najprawdopodobniej od 9.07 - +/- 2 dni
- opieka tylko dochodząca
- koty są zdrowe, nie wymagają podawania żadnych lekarstw
- opieka odpłatna ( co do kwoty na pewno - dogadamy się ;) ) lub mogę odwdzięczyć się w ten sam sposób w innym terminie

Czy ktoś z Was mógłby mi pomóc, miałby ochotę przez 2 tygodnie odwiedzać te moje 3 baby ? :)

karola7

Od: Pon paź 25, 2010 18:18

Post » Pt cze 01, 2012 21:45 Re: SZUKAM dochodzącej opieki dla 3 kotów w LIPCU - ŁÓDŹ

Ojej, ja bym miała taką wielką , wielką ochotę pobyć z babińcem , ale wiadomo .... :|

Karola - 2 tygodnie bez koteczek ? Jak Ty to wytrzymasz ? :lol: :lol:
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

Post » Pt cze 01, 2012 21:50 Re: SZUKAM dochodzącej opieki dla 3 kotów w LIPCU - ŁÓDŹ

Ewentualnie i hipotetycznie i być może to ja będę w Łodzi w tym okresie. Więc jakby co - kto wie, może ja będę mogła. Nic jeszcze nie obiecuję, ale tak na wszelki wypadek możesz o mnie pamiętać. ;)
Obrazek Obrazek + Kosmicia i Migotka
Moje koty żywię BARFem.

alukah

Od: Wto maja 31, 2005 15:16

Post » Pt cze 01, 2012 21:59 Re: SZUKAM dochodzącej opieki dla 3 kotów w LIPCU - ŁÓDŹ

kwinta pisze:Ojej, ja bym miała taką wielką , wielką ochotę pobyć z babińcem , ale wiadomo .... :|

Karola - 2 tygodnie bez koteczek ? Jak Ty to wytrzymasz ? :lol: :lol:

Przyznaję będę bliska szaleństwa ! No, ale ja tak zawsze lubiłam podróżować, brakuję mi tego bardzo i marzy mi się jakiś dłuższy urlop. Choć naprawdę zostawienie kotów to będzie nie lada przeżycie dla mnie. Tęsknota będzie cholerna ;) .

alukah pisze:Ewentualnie i hipotetycznie i być może to ja będę w Łodzi w tym okresie. Więc jakby co - kto wie, może ja będę mogła. Nic jeszcze nie obiecuję, ale tak na wszelki wypadek możesz o mnie pamiętać. ;)

Dzięki za odzew :) . Możesz jeszcze napisać kiedy mniej-więcej będziesz widziała czy w tym okresie będziesz w Łodzi ?

karola7

Post » Pt cze 01, 2012 22:10 Re: SZUKAM dochodzącej opieki dla 3 kotów w LIPCU - ŁÓDŹ

Swojego kota powierzyłabym alukah nawet na miesiąc :D :kotek:

Fachowa opieka i profesjonalne spojrzenie na całokształt .... :D :kotek:

karola, no wiem że zatęsknisz się na śmierć, ale urlopować się też trzeba :ok: :D

alukah nawet by nam napisała, jak się koteczki mają, czy tęsknią, czy jest wszystko OK :D :D :D
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

Post » Pt cze 01, 2012 22:42 Re: SZUKAM dochodzącej opieki dla 3 kotów w LIPCU - ŁÓDŹ

Przenoszę na właściwe podforum
i proponuję wstawić ogłoszenie również w :arrow: tym wątku.
abluo ergo sum

Beliowen

Od: Czw lis 25, 2004 11:33

Post » Pt cze 01, 2012 23:34 Re: SZUKAM dochodzącej opieki dla 3 kotów w LIPCU - ŁÓDŹ

Mnie się teraz wydaje, że będę. Tzn. nie mam na ten okres żadnych planów, a na dobry początek wakacji zwykle w domu siedzę (z własnymi kocurami trochę quality time spędzić :mrgreen: ). Tyle że teraz to nie jest na 100% i prawdę mówiąc nie wiem kiedy będzie. Także nie tyle zgłaszam się pierwsza na ochotnika, co przedstawiam siebie jako swego rodzaju wyjście awaryjne. ;)

kwinta, za reklamę bardzo dziękuję, ale tak po prawdzie to nie wiem, na ile się z nią mogę zgodzić. Właśnie pod moją doskonałą (choć z dystansu sprawowaną) opieką Werter roślinki poogryzał i cholera wie, czy mu to nie zaszkodziło... :(
Obrazek Obrazek + Kosmicia i Migotka
Moje koty żywię BARFem.

alukah

Od: Wto maja 31, 2005 15:16

Post » Nie cze 03, 2012 20:37 Re: SZUKAM dochodzącej opieki dla 3 kotów w LIPCU - ŁÓDŹ

Karolina, ja powinnam być w domu w tym okresie. Blisko mieszkam, nie ma problemu.
Oczywiście w gratisie. Wystarczająca zapłata to oglądanie Twoich cudnych panien.
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Nie cze 03, 2012 22:22 Re: SZUKAM dochodzącej opieki dla 3 kotów w LIPCU - ŁÓDŹ

pisiokot pisze:Karolina, ja powinnam być w domu w tym okresie. Blisko mieszkam, nie ma problemu.
Oczywiście w gratisie. Wystarczająca zapłata to oglądanie Twoich cudnych panien.

Ojej byłoby cudownie naprawdę :1luvu: , byłabym o panny spokojna ( no, na tyle ile ja w ogóle mogę zachować spokój w czasie dzikiej tęsknoty za tymi trzema wąsaczami :oops: ) .
A z gratisem to będzie mi głupio :oops: , może będę mogła się kiedyś odwdzięczyć w ten sam bądź inny sposób.
Odezwałabym się jakoś w połowie czerwca, powinnam wtedy wiedzieć coś więcej...

karola7

Post » Pon cze 04, 2012 7:34 Re: SZUKAM dochodzącej opieki dla 3 kotów w LIPCU - ŁÓDŹ

karola7 pisze:Odezwałabym się jakoś w połowie czerwca, powinnam wtedy wiedzieć coś więcej...

ok.
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Nie cze 10, 2012 12:58 Re: SZUKAM dochodzącej opieki dla 3 kotów w LIPCU - ŁÓDŹ

Moja prośba jest nadal aktualna, ponieważ Pisiokot najprawdopodobniej nie będzie mogła zająć się pannami w podanym terminie.

karola7