Aliko pisze:ten drugi adres na rogu cmentarnej to chyba najgorszy gabinet jaki widziałam. taki mały supermarket z mało kompetentnymi lekarzami (zwłaszcza taka pani w średnim wieku o konkretnej wadze - nazwiska nie pamiętam). nie polecam, drogo, bezdusznie i niekompetentnie.
Nigdy tam nie byłam, ale to właśnie dlatego, że słyszałam wiele niepochlebnych opinii. Nie poszłabym po tym, co słyszałam.
To samo przychodnia "Vita" na ul. Kisielewskiego. Tam akurat miałam nieprzyjemność być i "korzystać z usług", jeżeli. Nie mają pojęcia o niczym, nie radzą sobie ze zwierzętami wolno żyjącymi, podłączając kroplówkę - twierdzą, że dializują. Tragedia.
W prostych sprawach (szczepienia, odrobaczenia, USG, ogólny przegląd) polecam gabinet dra Jędruszko na ul. Jasnogórskiej. Tanio i można z doktorem pogadać jak z człowiekiem. Do tego polecam robić u niego sterylki - najtaniej w mieście i bardzo fachowo.
W bardziej skomplikowanych przypadkach można udać się do Pań doktor na ul. Dunikowskiego. Nie we wszystkich sprawach można się z nimi zgodzić, nie jest tanio, ale mnie akurat uratowały kota, który miał zostać uśpiony. Żyje i ma się świetnie.