Moderator: Moderatorzy
michalinadzordz pisze:W Zduńskiej Woli polecam:
Przychodnię Dla Zwierząt Gaja i Przyjaciele
ul. Szadkowska 23 /1, Zduńska Wola
Wszyscy weterynarze są tam świetni, leczyli mojego psa po wieloletnim zaniedbaniu przez innych weterynarzy, leczą wszystkie moje kotki i służą pomocą w przenocowaniu kociaków przed zabraniem do DT albo po sterylizacji. Są fachowi i bardzo mili, naprawdę kochają zwierzęta.
Dr Krzysztof Macios z lecznicy przy ul. Kościelnej - jest tam jeszcze 3 innych weterynarzy, ale ja polecam jego. Tylko on zachował jeszcze pasję i miłość do zwierząt, a nie tylko liczy pieniądze.
Femka pisze:kocim czy psim?
[/quote]03.2011 casica pisze:Maciek Zakrzewski jest felczerem, nie technikiem. Nie ma dyplomu. Nigdy też tego nie ukrywał.
Czas zapewne zmienia ludzi, nie wiem jak to teraz wygląda. Ale mimo braku dyplomu, był swego czasu Maciej jednym z lepszych łódzkich "wetów". Z dużą wiedzą i doskonałym podejściem do zwierząt. Niestety gdy zbudował lecznicę przy Liściastej przestał składać wizyty domowe i nasze drogi jakoś się rozeszły. W latach 90 leczył zwierzęta moje i moich znajomych, i leczył dobrze, skutecznie, sensownie.
Najlepiej jego podejście charakteryzuje coś takiego. Sąsiadka długo leczyła u niego psa, później tak się złożyło, że na głodowej rencie chorobowej nie miała po prostu pieniędzy. Maciek odwiedzał ich regularnie, pani Bożena była skrępowana i chciała płacić. A Maciek niezmiennie odpowiadał - proszę się nie wtrącać, ja przyszedłem z wizytą do Ajaksa, nie do pani.
pietr.a pisze:Czy ktoś z Was wie gdzie teraz przyjmuje dr Małgorzata Folusiak? W Sowie nie chcą podać gdzie sie przeniosła.
Lindusia pisze:Łódź
A ja serdecznie polecam lecznicę LABRADOR http://www.labrador.go3.pl/przychodnia.html i dr Tomasza Szczepanika -kociarz z zamiłowania !!! Lecznica jest malutka ale nie droga i lekarze tam pracujący są naprawdę z powołania.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości